מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התוכנית שחשבתי עליהמיה13/09/2007
שלום! אני בת 21 ולפני 3 שנים שקלתי 90 על גובה מטר 74 בגלל בעיות בבלוטות התריס.מאז ירדתי ל64 . אני לא בנאדם שממש אוהב לאכול חוץ מתקופות מסויימות שאני קצת מגזימה בעיקרון מוצרי בשר אוכל מהיאני ממש לא אוהבת ורוב הצריכה שלי מתבססת על פחמימות בלבד אני גם עצלנית כך שאני לא ממש אוהבת להכין לעצמי ויותר לוקחת אוכל מהיר 3 פעמים ביום . לאחרונה עליתי ל70 שוב פעם וחשבתי לעשות דיאטה שתשלול פחמימות כאילו לא לאכול לחם בכלל רק אוכל ויותר חלבונים בתפריט כלומר : קוטג או חביתה בבוקר עם סלט בביניים 2 פירות או שניצל תירס אחד בצהריים אוכל שאימא מבשלת או מנה חמה וערב אחרי אימון אינאירובי קוטג עם סלט או טונה או שניצל תירס. ובסופי שבוע להסויף לחם . האימון שלי חשבתי לעשות אימון איניארובי 3 פעמים בשבוע 40 דקות ואירובי גם כן 3 פעמים שעה וחצי כל אחד . אני ממש רוצה לרדת ל55 ולהגיע סופסופ לגוף חטוב כי הירידה הקודמת שלי הייתה בלי מאמץ מצידי . מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלטתי
עופר קיס18/09/20071. אם יש לך בעיות בבלוטת התריס אני בטוח שתוכלי לקבל יעוץ תזונתי מקופת החולים שלך
2. אל תתעסקי עם הפרדת או ניטרול פחמימות. אכלי פחמימות מאד מורכבות - יקרות וקטניות ואכלי מאוזן מבחינת אבות מזון וכמויות
3. לגבי האימנים נראה לי בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)