מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים לחיטוב שרירי הישבןמישהו09/10/2009
אני מבין ששריפת קלוריות נקודתית אינה אפשרית,עם זאת ביחד עם תזונה נכונה ופעילות אירובית אני מנסה לוריד את השומן המרוכז יותר בישבן.
אני בן 16 עוד מעט..
חטוב ושרירי הבעיה העיקרית שלי כמו אצל רוב האנשים היא הישבן הירכיים והבטן התחתונה..
אני מבין שריפת קלוריות באירובי "והוצאה יותר מכנסה קלורית היא הפתרון".
אבל אשמח אם תוכל/י לתת לי תרגילים טובים ליטוב,לא לעלות את מסת השריר,זה אפשרי?
ועוד שאלה,
במידה ואני לא מעוניין לעלות מסת שריר בכלל,האם ריצה תעלה לי את מסת השריר ברגליים?
נכון שמסת שריר עולה עקב התגדות חיצונית(הפעלת כוח חיצוני כך נאמר לי) אך השריר עובד הרבה כשאתה רץ(כנגד משקלך לא?)
אני מעוניין להוריד את השומן ממני(אין הרבה לכן זה קשה),אל אני תוהה אם התושבה לשריפת שומנים היא אירובי בלבד?
תודה ויום טוב.
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דברים
ענת פלדמן09/10/20091. אכן חיזוק שרירי הרגליים בריצה, אם כי לא ניפוח... עבוה על סבולת שריר
2. לא רק אירובי, שילוב של תזונה, קריטי, וכמובן זמן... זה לוקח זמן
3. חיטוב כפונקציה של חזרות ועומס. משקל נמוך על יותר חזרות - אין חשש לניפוח...
4. תרגילים יש המון - לכל השרירים בגוף. יש כמה כתבות שלי בנושא ברשת, גם באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)