תרגילים לחיטוב שרירי הישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים לחיטוב שרירי הישבן
    מישהו
    09/10/2009

אני מבין ששריפת קלוריות נקודתית אינה אפשרית,עם זאת ביחד עם תזונה נכונה ופעילות אירובית אני מנסה לוריד את השומן המרוכז יותר בישבן.
    אני בן 16 עוד מעט..
    חטוב ושרירי הבעיה העיקרית שלי כמו אצל רוב האנשים היא הישבן הירכיים והבטן התחתונה..
    אני מבין שריפת קלוריות באירובי "והוצאה יותר מכנסה קלורית היא הפתרון".
    אבל אשמח אם תוכל/י לתת לי תרגילים טובים ליטוב,לא לעלות את מסת השריר,זה אפשרי?
    ועוד שאלה,
    במידה ואני לא מעוניין לעלות מסת שריר בכלל,האם ריצה תעלה לי את מסת השריר ברגליים?
    נכון שמסת שריר עולה עקב התגדות חיצונית(הפעלת כוח חיצוני כך נאמר לי) אך השריר עובד הרבה כשאתה רץ(כנגד משקלך לא?)
    אני מעוניין להוריד את השומן ממני(אין הרבה לכן זה קשה),אל אני תוהה אם התושבה לשריפת שומנים היא אירובי בלבד?
    תודה ויום טוב.
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה דברים

ענת פלדמן
    09/10/2009

1. אכן חיזוק שרירי הרגליים בריצה, אם כי לא ניפוח... עבוה על סבולת שריר
    2. לא רק אירובי, שילוב של תזונה, קריטי, וכמובן זמן... זה לוקח זמן
    3. חיטוב כפונקציה של חזרות ועומס. משקל נמוך על יותר חזרות - אין חשש לניפוח...
    4. תרגילים יש המון - לכל השרירים בגוף. יש כמה כתבות שלי בנושא ברשת, גם באתר שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו