סוגי סטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי סטים
    יאיר
    12/10/2009

אני מתאמן במשך כמה חודשים. רציתי לדעת מה ההבדל בצורת הסטים.. כלומר נגיד אני עושה תרגיל ליד לרגל ולבטן.. אז מה ההבדל אם אני עושה את התרגיל ליד מחכה קצת עושה אותו עוד פעם, ככה 3 פעמים.. או שאני עושה יד בטן רגל ואז עוד פעם ככה 3 פעמים? תודה!
    שאלה שניה בקשר לנפח היד. אני לא רזה אבל יחסית לא כבד במיוחד.. אני לא רוצה שיהיה לי יד קטנה עם שרירים בולטים..אני רוצה שהיקף של היד תגדל והיא תהיה עבה.. מה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי סטים

הוספת תגובה

• סטים ועוד

ענת פלדמן
    13/10/2009

כדאי אחרי כמה חודשים ליצור גוון באימון לטובת היעילות שלו. אתה יכול לעשות סבב סטים, ואתה יכול להתמקד באותו שריר לאורך הסטים. אישית אני בעד לעבור מתרגיל לתרגיל בכל סבב. אבל זה לא קריטי. עלייה בנפח השריר היא שילוב של גנים, פעילות אנאירובית עצימה ותזונה נכונה ומותאמת אישית. מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע לגבי נתוניך האישיים ומה שמתאים עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לנפח היד

יאיר
    14/10/2009

קודם כל תודה על התשובה.. רק רציתי להוסיף שאני מבין ויודע שצריך אימון בעצימות תזונה אני מקפיד וגנים יש לי אחלה גנים יחסית כל מי שרואה את הצורה של השרירים אומר שזה יפה ובפרופרציות טובות.. פשוט יש כאלה שמתאמנים והשרירים שלהם פשוט בולטים מהמקום..כאילו שמו על היד המקורית שלוש עיגולים גדולים.. וזה לא יפה.. אז רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לקבל יד עבה עם שרירים בולטים.(למשל האבקות מסה שמפרסמים האם זה יעזור? כי אבקת חלבונים אני לא צריך אני מקפיד על כ 2 גרם וכו'.. אבל אני לא הבנתי מזה בדיוק אבקת מסה..) אשמח אם תאירי את עיני.. תודה רבה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת מסה...

ענת פלדמן
    14/10/2009

שילוב של חלבון ופחמימה לטובת מסת השריר שלך. אבל בהנחה שאתה צורך חלבון ופחמימה אחרי האימון (ולפני ומבשך כל היום כולו) אין לך צורך בשום אבקה משום סוג. כשמדובר על גנים - מדובר על יכולת מקסימלית של הגוף לפתח מסת שריר מסויימת. אני בטוחה שאתה בנוי לתלפיות - לצורך ניפוח יש לקחת בחשבון גם צפי גנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו