מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוגי סטיםיאיר12/10/2009
אני מתאמן במשך כמה חודשים. רציתי לדעת מה ההבדל בצורת הסטים.. כלומר נגיד אני עושה תרגיל ליד לרגל ולבטן.. אז מה ההבדל אם אני עושה את התרגיל ליד מחכה קצת עושה אותו עוד פעם, ככה 3 פעמים.. או שאני עושה יד בטן רגל ואז עוד פעם ככה 3 פעמים? תודה!
שאלה שניה בקשר לנפח היד. אני לא רזה אבל יחסית לא כבד במיוחד.. אני לא רוצה שיהיה לי יד קטנה עם שרירים בולטים..אני רוצה שהיקף של היד תגדל והיא תהיה עבה.. מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטים ועוד
ענת פלדמן13/10/2009כדאי אחרי כמה חודשים ליצור גוון באימון לטובת היעילות שלו. אתה יכול לעשות סבב סטים, ואתה יכול להתמקד באותו שריר לאורך הסטים. אישית אני בעד לעבור מתרגיל לתרגיל בכל סבב. אבל זה לא קריטי. עלייה בנפח השריר היא שילוב של גנים, פעילות אנאירובית עצימה ותזונה נכונה ומותאמת אישית. מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע לגבי נתוניך האישיים ומה שמתאים עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לנפח היד
יאיר14/10/2009קודם כל תודה על התשובה.. רק רציתי להוסיף שאני מבין ויודע שצריך אימון בעצימות תזונה אני מקפיד וגנים יש לי אחלה גנים יחסית כל מי שרואה את הצורה של השרירים אומר שזה יפה ובפרופרציות טובות.. פשוט יש כאלה שמתאמנים והשרירים שלהם פשוט בולטים מהמקום..כאילו שמו על היד המקורית שלוש עיגולים גדולים.. וזה לא יפה.. אז רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לקבל יד עבה עם שרירים בולטים.(למשל האבקות מסה שמפרסמים האם זה יעזור? כי אבקת חלבונים אני לא צריך אני מקפיד על כ 2 גרם וכו'.. אבל אני לא הבנתי מזה בדיוק אבקת מסה..) אשמח אם תאירי את עיני.. תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת מסה...
ענת פלדמן14/10/2009שילוב של חלבון ופחמימה לטובת מסת השריר שלך. אבל בהנחה שאתה צורך חלבון ופחמימה אחרי האימון (ולפני ומבשך כל היום כולו) אין לך צורך בשום אבקה משום סוג. כשמדובר על גנים - מדובר על יכולת מקסימלית של הגוף לפתח מסת שריר מסויימת. אני בטוחה שאתה בנוי לתלפיות - לצורך ניפוח יש לקחת בחשבון גם צפי גנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)