שחיה מעייפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיה מעייפת
    רמי
    14/10/2009

לאחרונה חידשתי הרגלי ואני שוחה בבקרים, מדי יומים, חצי קילומטר. איני שחיין גדול ואני גומא את המרחק הנ:ל ב-20 דקות בערך. אחר כך אני אוכל סנדויץ ונוסע לביתי ואז מתחילה העייפות. אני מרגיש עייף וזה נמשך כשעתיים. לעתים אני נשכב וישן שינה עזה כשעה פלוס. האם זה בסדר? מה עלי לעשות? מעניין שכאשר אני מדווש באופני כושר (כמעט כל יום כחצי שעה במאמץ בינוני), אני מזיע ומתעייף אבל העייפות חולפת מיד לאחר מקלחת ומנוחה של דקות אחדות. לבסוף אציין כי אני בן 65 ואיני סובל ממחלות מלבד ל.ד. מאוזן ועישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיה מעייפת

הוספת תגובה

• הי רמי

ענת פלדמן
    14/10/2009

בהנחה שהבדיקות שלך טובות ואתה בריא בדר"כ, ובאמת חש בעייפות רק אחרי השחייה - הייתי מייחסת זאת לשינוי שחל לאחרונה, כשהגוף לא מורגל במאמץ השחייה מה שבא לידי ביטוי בעייפות. לעיתים גם עשר דק' של נמנום יכול להטעין את המצברים, נסה זאת. אי ספק שלאדם מעשן השחייה כמעט בלתי אפשרית וכרוכה במאמץ רב. זו אולי הסיבה להמשיך בכך - ולהפסיק לעשן... אתה יכול לשפר משמעותית את נפח הריאות ולזכות בבריאות אופטימלית בעה"ש עד 120.
    המשך לשחות - זה מצויין, עם הזמן תשפר הזמנים, תתמתן העייפות וודאי כשתחליט להפסיק לעשן :) בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו