מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "בטן מתוחה"שיר16/10/2009
אני בת 14 וחצי, הגובה שלי הוא 1.52 ואני שוקלת 46.
אני לא כלכך שמנה, אני אוכלת מסודר ולא בכמות מוגזמת..
1. השומנים מתרכזים במיוחד באיזור הבטן התחתונה.. וזה יוצר מראה מאוד מכוער.
איזה תרגילים אני יכולה לעשות בשביל שהבטן תיראה שטוחה, חטובה ו"מתוחה"?
2. באיזור הירכיים מאוד למעלה ליד המפשעה יש שומן, מה שמפריע לרווח בין הרגליים.
איזה תרגילים אני צריכה לעשות בשביל להוריד את זה וככה יהיה לי את רווח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים ועוד
ענת פלדמן16/10/2009הי שיר, תרגילים לא ממיסים את השומן באזורים שציינת. הם מחזקים אותם. השילוב עם הכושר האירובי התזונה וגם החיזוק יפחית את אחוז השומן הכללי בגוף וגם בבטן ובירכיים. כיון שאת בשלבי גדילה - אני מאד ממליצה לפנות לאיש מקצוע ולקבל הכוונה תזונתית (וגם של כושר) שמתאימה עבורך. כן, תרגילים לא חסרים, יש המונים ברשת, תוכלי לראות גם באתר שלי, בעיקר תחת מאמרים שפרסמתי. עדכני שמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)