שאלה בקשר לאחוזי השומן בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאחוזי השומן בגוף
    אוראל חזן
    17/10/2009

שלום אני בן 16, בערך 181 ס"מ ושוקל 84...
    לפני 4 חודשים התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני רואה על עצמי ומרגיש שהתחטבתי ורזיתי קצת...
    אני רואה על עצמי שיש לי שרירים בחזה, בבטן ובידיים אך יש לי שומן שמכסה על זה ולא רואים את השרירים...
    חשוב לציין שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע אימון משקולות מסיבי בן 120 דקות, בערך פעמיים עד 3 בשבוע אני משחק כדורגל בין שעתיים לשלוש שעות (גם אחרי החדר כושר) ואני אוכל תפריט שכולל בבוקר ארוחת קורנפלקס עם חלב בבוקר, בערך ב12 מנה חמה בבית הספר,ב3 וחצי שאני מגיע מבית הספר אני אול צלחת פחמימות עם סוג בשר, אחרי חדר כושר אוכל קופסת טונה ואחרי משחק הכדורגל אוכל רק מעדן 0%...
    האם תוכל לתת לי עצות איך להוריד את אחוזי השומן שיש לי בגוף כי לפי הפעילות הגופנית שלי אני עושה מעל ומעבר ואני נהנה מזה אך כל הזמן חבל לי שהשומן לא יורד ולא רואים את כל המאמץ שלי....

תודה אוראל חזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי אוראל

ענת פלדמן
    18/10/2009

קשה עד בלתי אפשרי בשלט רחוק. אכן חשיבות מכרעת לתזונה שלך. בעיקרון עדיפות ל"מלא". קורנפלקס להחליף בברנפלרס או בשיבולת שיעול או בלחם מלא עם גבינה עד 5 אחוזים. את המנה החמה, למרות הנוחות שבענייין הייתי מחליפה בארוחה מזינה יותר או אפילו בכריך עשיר שאתה מביא מהבית. למנת הצהרים שאתה אוכל בבית להוסף ירקות טריים או מבושלים, כך גם לארוחת הערב, ולדאוג מנת הפחמימה תהא אורזא או אפילו לאכול את הבשר (עוף, הודו, גם דג מידי פעם) עם ירקות בלבד. אחרי חד"כ את הטונה לשלב עם פחמימה.
    לשתות מים, רק מים.
    ו... זה עניין של זמן. הנה אתה כבר רואה שרזית וצמצמת היקפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו