ית לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ית לחץ דם
    יהושע
    18/10/2009

יש לי לחץ דם בערך 140/80 וכולסטרול טוב בסביבות 30 אני שומר על כושר אבל הייתי רוצה המלצות איך להוריד לחץ דם ולהעלות כולסטרול טוב דרך אגב אני בן 64

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ית לחץ דם

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם

עופר קיס
    18/10/2009

הייתי ממליץ על רופא קונבנציונאלי שהוא גם נטורופת או רופא סיני.( דני נמט למשל)
    לגבי פעילות - 5 פעמים בשבוע אירובי 30 דקות נמרץ. פעמיים בשבוע אימוני משקולות 8 תרגילים 8-12 חזרות כאשר אתה די מתקשה בחזרה האחרונה. כמובן עם אישור רפואי.
    הכולסטרול הטוב שלך נמוך מאד ותלוי איך שאר השומנים בדם. לגבי לחץ הדם - דיאסטולי 80 זו תוצאה נאה מאד. חייבים להוריד את הסיסטולי ל 130.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לתשובתו המושכלת של עופר היקר

ענת פלדמן
    18/10/2009

אני ממליצה בחום על טיפול משלים (דמיון מודרך). ערכים גבוהים שהיו לי (מילדות, גנטיקה) כיום תקינים לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו