מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוענת18/10/2009
הי, אני בת 39 מתאמנת 3 פעמים בשבוע בערך מגיל 20 בריצה, אופניים וספינינג.
היו לי 2 הפסקות ארוכות במשך שנתיים בהן היתי בהיריון וילדתי (לא ברצף),
אך כחודש לאחר הלידה הצלחתי לחזור לכושר באופן הדרגתי.
ב-3 השנים האחרונות אני בעיקר רצה ומשלבת לעתים רחוקות ספינינג.
לאחרונה התחלתי להרגיש שעמום בריצה וחוסר חשק לצאת לרוץ.
ניסיתי לגוון בכל מיני דרכים, ריצה בחוץ, ריצה על ההליכון בחדר כושר, אינטרוולים, שיפועים,
מוסיקה חדשה אך כלום לא עוזר. גם לספינינג אין לי חשק לחזור וכנ"ל לגבי האופניים.....
עשיתי הפסקה של שבוע וחזרתי לרוץ, אך אני ממש מכריחה את עצמי ורצה ללא חשק...
במין תרדמת....אני מרגישה שאני "שוקעת"
מה עושים? אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיק להתאמן כי מיד ארגיש את זה במשקל
(גובהי 162 ס"מ ומשקלי בד"כ 49 ק"ג) כרגע אני שוקלת 51 ק"ג ואינני מרגישה טוב עם עצמי ועם הק"ג העודפים אך לא מצליחה לחזור לתלם.
אודה לעצתך,
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי לתשובה מענת
עופר קיס18/10/2009בכל אופן, נסי חתירה ( אם את באיזור ת"א). אימונים מחזוריים בחדר כושר בו את מבצעת פעילות אירובית של 30-60 שניות ומיד עולה על מכשיר התנגדות ומבצעת 10 חזרות קשה וחוזר חלילה.
8-10 מכשירים. מנוחה בת 5 דקות ושוב עוד מחזור. קיק בוקס עשוי לעניין. או בכלל מחוץ למכון - אומניות לחימה - זה נהדר, מרגש, שורף טונה קלוריות ופרקטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
ענת פלדמן18/10/2009מעבר לזה שאין לך חשק לרוץ (אז אל תרוצי !) יכול מאד להיות שהגוף שלך מאותת לך משהו. עומס יתר למשל, או כל דבר תת הכרתי אחר. זה הזמן להחליף סוג אימון, כי מה שלא גורם לך הנאה לא שווה את הסבל. ריקודי עם? סלסה? שחייה? הליכות עם חברה? קיקבוקסינג? מסגרת חוגית אחרת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו ריצה
ענת19/10/2009תודה רבה על התשובה
בכל אופן חזרתי לריצה ובגדול, רצתי היום וממש נהנתי במהלך הריצה (לא רק בהרגשה שאחרי)
מקווה שהרצון והמוטיבציה חזרו, אולי כי ראיתי מה האפציות האחרות :)
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :)
ענת פלדמן20/10/2009אכן יש לעיתים תקופות של "ירידה" זה לגיטימי. קבלי זאת באהבה, ו... יופי שאת נהנית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)