מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעזרהמתאמן20/10/2009
אני בן 18, ואני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, בתכנית שנקראת AB אימון A חזה כתפיים יד אחורית. חזה 3 תרגילים, כתפיים 3, ויד אחורית 2
אימון B גב ויד קדמית, גב 4 תרגילים, יד קדמית 3.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה לצרוך אבקת חלבון, בכדיי לראות יותר תוצאות.
נכנסתי לכל מיני אתרים וראיתי שיש אבקת חלבון ואבקת עלייה במסה, ואני לא מבין מספיק כדיי לדעת מה יותר נחוץ לי ומה ההבדל בין השניים.
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אבקה מסויימת בתור התחלה, חשוב לי שהאבקה תיהיה עשירת חלבונים וללא הרבה שומנים או בכלל ללא, בנוסף רציתי לשאול איך יותר כדיי להתאמן: AXBXAXBX (יום כן יום לא) או ABXAB, (יומיים כן יום לא), ושאלה אחת אחרונה, אני עושה לכל תרגיל 8 חזרות ו4 סטים לכל תרגיל, האם זו היא באמת תכנית לעלייה במסת השריר ( ניפוח) ואם לא, אז מה לשנות? אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דברים
ענת פלדמן20/10/20091. המלצות לאבקות - אם בכלל אתה זקוק להן - כדאי בהתאמה אישית.
2. תכנית האימון שלך מתמקדת בפלג הגוף העליון. אני ממליצה צטובת הבריאות והאיזון להוסיף גם אימוני רגליים, בבחינת ABC, זה נכון יותר.
3. את זמני האימון כדאי לגוון, וגם כאן אין חוקים. אפשר לעשות ABXABX של יום כן יום לא.
4. מספר החזרות והסטים בסדר, זה גם מאד תלוי במשקלים, ובתזונה. ועדיין לא בטוח שאתה זקוק לאבקות, יכול להיות ששינוי באוכל יספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ל"מתאמן"
אבי20/10/2009תוכל לפרט אם איזה מישקלים אתה מתאמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>ודה לך ענת
מתאמן20/10/2009אחקת את הדברים בחשבון תודה על כל העצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן20/10/2009עדכן אותנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)