תזונה נכונה לפני ואחרי פעילות גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה לפני ואחרי פעילות גופני
    אדוה
    20/10/2009

שלום שלום
    אני בד"כ עושה הליכות מהירות של כחצי שעה בחדר כושר ומיד אח"כ שיעור פילאטיס או מתיחות . מה רצוי לאכול לפני (אם בכלל ) ואחרי האימונים האלו ?
    המון תודה
    אדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי אדוה

ענת פלדמן
    20/10/2009

מאד תלוי גם במטרה שלך וגם בנתונים האישיים שלך כמו גם במה שאת אוכלת במשך כל היום כולו. בעיקרון ההמלצה היא לאכול מנת פחמימות כשעתיים לפני האימון וכשעה אחרי האימון ארוחה של פחמימות וחלבונים. זה תלוי בשעה הסיום (ארוחת ערב? ביניים? ) יוגורט עם גרנולה למשל יכול לעשות את העבודה. שורה תחתונה: חסרים לי הרבה נתונים כדי לתת תשובה אחראית יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תזונה נכונה

אדוה
    21/10/2009

המטרה שלי היא בעיקר שריפת שומנים וחיזוק הגוף. אני שוקלת 50 ק"ג וגובהי 1.58 מ'. אני מתאמת לפעמים בבקריםולפעמים בערבים (אחרי יום עבודה ולפני ארוחת ערב קלה ) הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי לו"ז קבוע ולכן אני מתקשה להפקיד על אכילה נכונה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    21/10/2009

אכן כדאי לעשות איזשהו סדר. גם כשאין לוז קבוע אפשר להתארגן על כל אחת מהאפשרויות שצצות, כשאת שומרת על כמה עקרונות בסיסיים (לאכול כל שעתיים שלוש, מנות סבירות, מכל אבות המזון, לשתות רק מים, שתמיד יהיה בתיק נשנוש בריא, להקפיד על א. בוקר כלשהי....) אם האימון מסתיים מאוחר בערב את לא חייבת לאכול, וודאי אם אכלת מאוזן כל היום ולפני האימון. אימון שמסתיים בשעות הבוקר - כדאי משהו קל לפני, ואחרי השילוב של יוגורט וגרנולה הוא טוב. או כוס חלב ושני תמרים או כריך עם טונה או כריך עם גבינה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו