מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי שאלה..לירז21/10/2009
התאמנתי 4 שנים רצופות בחדר כושר והייתי רזה..ליפני והעלתי במשך הזמן
10 קילו שריר...עכשיו עברו מאז 4 שנים שהפסקתי להתאמן וירדתי הרבה במסה
אבל נשאר לי עודפים בידים ובכתפים וכול שאר הגוף מאוד רזה כך שזה נראה לא פורפוציונלי
בכלל.. השאלה שלי היא למה הגוף לא חזר למבנה המקורי שלו אפילו שאני לא מתאמן כלל 4 שנים
ואייך אפשר לשרוף את העודף הזה ולחזור למבנה שהיה מקודם..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי על השאלה???
לירז21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף
ענת פלדמן22/10/2009של שומן יורד ברגע שמשלבים בצורה מבוקרת ונכונה פעילות אירובית, אנאירובית ותזונה מותאמת. אתה יודע זאת. אני ממליצה לעבוד במקביל על כל השרירים בגוף, לא רק על פלג הגוף העליון, לשם שמירה על פרופורציות כמו גם איזון שרירי ובריאות פיזית. כך אתה חוזר למבנה של מקודם, וגם מאזן עם פלג הגוף התחתון. חזור בהדרגה, לא כל יום, בעודה הדרגתית ונבונה. אמץ זאת כחלק מאורח החיים שלך לא למטרה זו או אחרת אלא באמת לטובת הבריאות. אני בטוחה שעם הזמן יתקבל המראה הקודם, ואפילו יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)