שלום יש לי שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה..
    לירז
    21/10/2009

התאמנתי 4 שנים רצופות בחדר כושר והייתי רזה..ליפני והעלתי במשך הזמן
    10 קילו שריר...עכשיו עברו מאז 4 שנים שהפסקתי להתאמן וירדתי הרבה במסה
    אבל נשאר לי עודפים בידים ובכתפים וכול שאר הגוף מאוד רזה כך שזה נראה לא פורפוציונלי
    בכלל.. השאלה שלי היא למה הגוף לא חזר למבנה המקורי שלו אפילו שאני לא מתאמן כלל 4 שנים
    ואייך אפשר לשרוף את העודף הזה ולחזור למבנה שהיה מקודם..

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי שאלה..

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עונה לי על השאלה???

לירז
    21/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף

ענת פלדמן
    22/10/2009

של שומן יורד ברגע שמשלבים בצורה מבוקרת ונכונה פעילות אירובית, אנאירובית ותזונה מותאמת. אתה יודע זאת. אני ממליצה לעבוד במקביל על כל השרירים בגוף, לא רק על פלג הגוף העליון, לשם שמירה על פרופורציות כמו גם איזון שרירי ובריאות פיזית. כך אתה חוזר למבנה של מקודם, וגם מאזן עם פלג הגוף התחתון. חזור בהדרגה, לא כל יום, בעודה הדרגתית ונבונה. אמץ זאת כחלק מאורח החיים שלך לא למטרה זו או אחרת אלא באמת לטובת הבריאות. אני בטוחה שעם הזמן יתקבל המראה הקודם, ואפילו יותר מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו