תוכנית אימון חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימון חדשה
    ניר
    26/10/2009

אני רוצה להתחיל תוכנית אימון חדשה,תוכנית ABC.
    כלומר להתאמן בימים א' ב' ג' ד' ה' ו' בלי מנוחה ביניהם ורק שבת מנוחה.
    אימון A-חזה,יד קדמית-3 תר' חזה 2 תר' יד קדמית
    אימון B-גב,כתפיים,יד אחורית-3 תר' גב 3 תר' כתפיים 2 תר' יד אחורית
    אימון C-רגליים,בטן - 3 תר' רגליים 3 תר' בטן
    התוכנית טובה?המטרה היא עלייה במסת שריר.
    אני בן 18 1.87 שוקל 80

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימון חדשה

הוספת תגובה

• הי ניר

ענת פלדמן
    26/10/2009

אנחנו בעד גוון תכניות, כל כמה שבועות. לכאורה התכנית טובה, מעניין על הרצף לדעת מה עשית קודם, וכמובן לשמור על תזנה שתואמת את המטרות שלך. רצוי בהכוונה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת המקסימה:}

ניר
    26/10/2009

קודם עבדתי בתוכנית AB .
    באתי 4 פעמים בשבוע כאשר עבדתי באימון A - חזה יד אחורית ורגליים ובאימון B - גב כתפיים יד קדמית ובטן. שמתי לב שאני לא עושה רגליים בA ולא בטן בB.בגלל זה החלקתי לחלק את הרגליים והבטן לאימון C כדי שאני כן יעבוד עליהם. אני יודע שאימון משקולות צריך להיות עד שעה ורבע כולל חימום לכן אני לא מספיק. יש תרגיל שאת ממליצה ענת לשיפור היד האחורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, תודה :)

ענת פלדמן
    26/10/2009

ובכל זאת אימון משקולות לא חייב לקחת כל כך הרבה זמן. גם בארבעים דק' אפשר לעשות יופי של עבודה. תרגיל ליד אחורית - עם משקולת חופשית, אוחזים אותה בשתי ידיים מרפקים מעל העורף. ברכיים כפופות בטן אסופה, פושטים וכופפים את הידיים לכוון התקרה. יופי של תרגיל קלאסי שמבודד את השריר הזה. גם שכיבות סמיכה טובות, וודאי במנח אחורי (ראש וירכיים לכוון התקרה, כופפים את המרפקים, הישבן מתקרב לרצפה, התנועה מהזרועות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי,תודה ענת.

ניר
    27/10/2009

רציתי לדעת מהי לדעתך השיטה הכי טובה לעליית במסת שריר?
    אני יודע שקיימת שיטה למשל - הטשה מוקדמת של השריר,כלומר 2 תרגילים-סופר סט.
    יש הרבה שיטות ובכל זאת אני רוצה לדעת מה השיטה שאת חושבת שהיא מאוד טובה עפ"י ניסיון שצברת עם השנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,

ענת פלדמן
    27/10/2009

זה מאד אישי. בגדול השיטה הטובה ביותר היא גירוי אופטימלי של השריר, מנוחה נכונה ותזונה מותאמת. לגבי שיטה זו או אחרת - כולן טובות ובכולן כדאי להשתמש לטובת הגוון. גוון כמילת מפתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאת
    26/10/2009

התוכנית מתאימה מתוך ניסיון אישי.

התאמנתי במשך 3 שנים מגיל 16 עד 19 בתוכנית אימונים של A B C כש חזה + יד , וגב+יד אימונים נפרדים. התוצאות היו נחמדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו