לעבור או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבור או לא?
    אהוד
    26/10/2009

היי.. שאלתי למומחה פה - האם מומלץ לעבור למאמן כושר פרטי אני הרבה זמו מתאמן בעצמי אבל קצת הזנחתי (עבודה, משפחה וכו') בקיצור... האם זה יקר? משתלם? אין לי חשק להוציא הרבה מהתקציב שלי זה מזכיר לי את הבחור שמתלבט עכשיו בפרסומת.. והמשפחה עוזרת לו אולי אני צריך קבוצת תמיכה : ) בשורה התחתונה - כדאי להתאמן עם מאמן פרטי או להמשיך בשגרה פעמיים בשבוע (כשמתאפשר)? תודה ויום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעבור או לא?

הוספת תגובה

• מאד תלוי

ענת פלדמן
    26/10/2009

במטרות, בתקציב, במאמן... אני בעד, תלוי עם מי.
    לפעמים גם כמה שיעורים יכולים להחזיר אותך למסלול ולתת תמריץ מחודש לעבודה שלך לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמן פרטי

שי אלנקרי
    28/10/2009

שלום אהוד,
    אם יש לך את התקציב למאמן כושר פרטי, הייתי ממליץ לך בלי בכלל להתלבט. השיקול של לשכור מאמן כושר פרטי הוא בעיקר שיקול כספי. היתרונות של האימון הפרטי הם רבים, החל מהחיסכון בזמן שהמדריך מגיע עד אליך וממשיך במוטיבציה ובמסגרת שהמדריך ישמור אותך. כשאתה שוכר נאנן פרטי כל שיעור נרשם ביומן כמו כל פגישה עסקית אחרת ולכן האימון הופך למציאותי. כשאתה מנוי בחדר כושר אתה עושה את אותו דבר? מנסיון שלי זה די נידר שמישהו רושם ביומן את האימון שלו בחדר הכושר וכך יש פירצה למצוא תירוצים או כל מיני בלתמים תמי יצוצו להם.
    מאחל בהצלחה, ושתמצא את הדרך המתאימה עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו