מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלתי אחרי הרבה זמן לשחק קטרגל..משה26/10/2009
שלום שמי משה
התחלתי אחרי הרבה זמן לשחק קטרגל בשכונה...ופשוט
אני אחרי 2 ספרינטים או כמה ריצות קלות נגמררר .. הכושר שלי על הפנים..
איך אני יכול בכמה שיותר זריז לשפר את זה שאני יוכל לעמוד בקצב של החבר'ה שלי?
חשוב לציין שאני לא מעשן ואין לי שום משקל עודף .. אשמח לכמה טייפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר אירובי
ענת פלדמן26/10/2009גם אם אינו בנמצא באופן "בסיסי" יחסית קל לפתח. במקביל לאימונים עם הקבוצה אתה יכול להתאמן בריצות, ספרינטים בשילוב עם ריצה קלה, גם אימונים אנאירוביים לטובת חיזוק שרירי הירכיים, הבטן, היציבה. שלוש פעמים בשבוע בנוסף למשחקים. חשוב שלא להתאמץ יותר מידי, לעשות את זה בהדרגה, להקשיב לגוף, אני מאמינה שתוך כמה שבועות כבר לא תזכור שהיה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 פעמים בשבוע כמה זמן כל אימון?
משה27/10/2009כמה זמן בערך לעשות ריצה ? ואיך לשלב את זה עם הספרינטים ?.. תודה רבה על התשובה אני אנסה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי כללית,
ענת פלדמן27/10/2009ובכל זאת תוכל לנסות: אימון של חצי שעה קרדיו, שלוש פעמים בשבוע, מורכב מהליכה של 5 דק' לחימום, השאר - ריצה קלה ומידי פעם להוסיף ספרינטים של כמה מטרים. אחרי הספרינט אתה חוזר לריצה קלה. אם קשה -עובר להליכה ובהדרגה ממשיך לרוץ. חשוב לאכול נכון לפני, אחרי ובמשך כל היום לטובת ההתאוששות כמו גם הבריאות. ספר כשאתה רואה שינוי בכושר, לטובה כמובן:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)