מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהדני18/09/2007
אני עובד בחדר כושר כבר חודשיים ואני לא יודע אם אני עובד נכון למרות שהמדריך במכון בנה לי תכנית אני מרגיש ככה משום שאני עושה מלא אירובי ולא מוריד במשקל וזה נורא מתסכל אותי!
במשקל בחדר כושר זה מראה שעליתי בכמה ק"ג ובבית זה מראה שנשארתי באותו משקל שליפני החדר כושר אז מה שבטוח לא ירדתי ולפי דעתי זה בגלל מסת השריר!
מה עושים?
שאלה נוספת כל תרגיל אמרו לי לעשות 15 חזרות ולפעמים אני לא מצליח ואני עושה פחות אז אולי זה הבעיה?
וכדאי לי להפסיק עם המשקולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ירידה במשקל
עופר קיס18/09/2007קח מטר מדידה ותמדוד את היקף בטנך באופן מדוייק מסביב לפופיק. כל ירידה של סנטימטר היא ירידה של קילוגרם שומן וזה מה שמעניין אותך - לא המשקל שלך - אלא אחוז השומן שירדת.
אם אתה מבצע תרגיל של 15 חזרות בפחות מ 6 זו בעייה. אך אם אתה מבצע לפחות 10 חזרות זה תקין.
אל תפסיק עם המשקולות. לאורך זמן זה יגרום לך לרדת יותר ולשמור על המשקל החדש שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני20/09/2007המדריך בחדר הכושר אמר לי שזה לא מדויק מדידת ההיקף ואתה אומר שזה טוב אני כבר לא יודע מה לעשות!
האם זה ידוע שלאלא שמתחילים להתאמן מעלים במשקל (למרות שצריכים להוריד)?
תודה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
somebody21/09/2007הבעיה הנפוצה אצל אותם האנשים אשר רוצים להוריד במשקל, זאת העובדה שהם לא מבדילים בין רקמות השומן, לבין המסה השרירית.
שקילת הגוף בלבד לא מראה את הרכב הגוף, לפיכך, אותו המתאמן לא מודע להתרחשויות החיוניות שקורות בגופו, בזמן השילוב שבין האירובי לאנאירובי.
מה שאמור לעניין אותך, זה לא ירידה במשקל, אלא ירידה בשומן, ירידה באחוזי שומן, שמלווה גם ע"י העליה במסה השרירית.
אירובי אכן אפקטיבי לטווח המיידי, אך אימון משקולות חשוב ביותר אל הטווח הארוך, כי עקב גדילת השרירים, המטבוליזם שבגופך יעלה וזה יעזור לך לשמור על משקל תקין.
בהצלחה!
*קבל עצה, מניסיוני האישי, הקשב לעופר...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל SOM...
דני23/09/2007תודה על כך שהגבת לי אני מבין את מה שאתה אומר אבל אני אמרתי למאמן בחדר כושר שימדוד לי את האחוזי השומן שבגופי והוא מדד והא אמר שזה סתם שטויות שזה מחשב את האחוזי שומן על ידי נוסחא מתמטית.
אולי צריך ללכת למשקל אחר לא יודע?
איפה אתה ממליץ לי לבדוק בצורה הכי טובה את האחוזי השומן?
תודה לך על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)