מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונהנועם29/10/2009
אהלן ענת,שי,עופר
יש חנות בשם "טבע כל"
הם מוכרים כל מיני חטיפי חלבון לספורטים.
אחד מהם הוא מטרקס ביג 100 זה חטיף עם 27 גרם חלבון.
יש לי כמה שאלות בנושא
1) האם אתם בעד החטיפים האלה (אני לא מתכוון לכל האבקות) אני מדבר רק לחטיפים עצמם?
2)יש חטיף מסויים שאתם בעד?
מה יש לכם לומר בנושא? - אני מתכוון כרגע רק לחטיפים- לא לאבקות
תודה רבה מראש,בילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן29/10/2009אישית אני אוהבת חטיפי אנרגיה, אם כי אינם אורגנים בלשון המעטה ורוב רובם של החטיפים על המדף הם חטיפי "אנרגיה". זה מקור קלוריות זמין, נוח לנשיאה ואם טעים - אז מצויין.
כדאי לצרוך עם מדעות בסיסית. 27 גר' חלבון יכול להיות הרבה מאד אם כל היום צורכים כמות חלבון גבוהה ממילא. להיזהר מיותר מידי חלבון. וגם בשייקים וגם בחטיפים טעימים אפשר בקלות לגלוש.
צריך לבדוק כמה גר' פחמימות יש בחטיפים הללו. אחרי פעילות גופנית חשוב השילוב, 1:3 לטובת הפחמימות דווקא. על כל גר' חלבון 3 גר' פחמימה.
בזמנו מאד אהבתי את החטיפים של פאאורבר, אבל זה כבר באמת עניין של טעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
נועם29/10/2009קודם כל תודה לתשובה המהירה
דבר שני ,האם את כן ממליצה לקנות חטיף של 27 גרם חלבון?
ואיך אני יודע מה באמת מתאים? הרי יש הרבה סוגים של חטיפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה:) ועוד:
ענת פלדמן29/10/2009זה מאד אישי. אולי לגולשים יש העדפה מסויימת. אני לא קונה את החטיפים האלו, (רק את הדיאטטים של ה 58 קל' :))) אבל כן, אפשר לקנות את ה 27 גר', בהנחה שסוג האימון שלך והמטרה מצדיקים זאת, ולהיות עם יד על הדופק לגבי כמות החלבון היומית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
נועם29/10/2009כמות גדולה של חלבון יכולה להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, וודאי
ענת פלדמן29/10/2009עומס מיוצר על הכליות, נזק בריאותי. לא מומלץ. כל דבר במידה - בכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ניראה לי....
נועם29/10/2009אז ניראהלי שאני יוותר על ה27 גרם חלבון. זה ניראה לי יותר מידי ולא בריא
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
ענת פלדמן29/10/2009אכן לא חובת המציאות, אפשר כן, מידי פעם, לא תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ברה על כל השאלות
נועם29/10/2009ניראה לי בסופו של דבר שאני יותור על כל החטיפים האלה...
לילה טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכמה
עופר קיס30/10/2009עדיף בלי חטיפים- או כמות חלבון לא מתאימה, או עודף פחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
נועם30/10/2009יש סיבה שאתה נגד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)