רציה ודופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציה ודופק
    --
    19/09/2007

אוקיי אז ככה שמתי לב בזמן האחרון לאחר ריצה או במשך ריצה הדופק רגיל אני חושב אך בזמן שאני מתנשם דרך האף לא מספיק ולכן אני מתנשם דרך הפה קצת האם זה מצב תקין?
    הרבה זמן לא רצתי ואחרי סיום הריצה עדיין הדופק מהיר כמה זמן ותוך כדי נשימות דיי חזקות מהרגיל האם זה בגלל שלא רצתי הרבה זמן?

ותוך כדי ליפעמים אני מרגיש תקירות בצד ליד הבטן האם זה בגלל הנשימה? חוסר חמצן או משהו כזה?

תודה ושנה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציה ודופק

הוספת תגובה

• אני בן 17 שחכתי לציין

--
    19/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת הדופק למאמץ

עופר קיס
    19/09/2007

הדופק והנשימה הם מדדים אמינים לגבי רמת הקושי
    1. רצוי לנשום דרך הפה בזמן מאמץ קשה
    2. לאחר סיום פעילות קשה או שלא בכושר הדוק והנשימה יהיו מהירים על מנת להחזיר לגוף את החמצן שהוא לא קיבל בזמן הפעילות. ככל שיותר בכושר הירידה תהיה מהירה יותר
    3.דקירות בצד הן מתיחה של אברים פנימיים או הסרעפת. אם הכאב בלתי נסבל ללכת קצת ולנסות שנית בקצב מתון יותר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הצלחת להרגי אותי עוד שאלה אחת.

---
    19/09/2007

ואי הצלחת להרגיע אותי קצת :)
    במאמץ גופני כגון ריצה רצוי וצריך לנשום דרך הפה?,דרך האף לא הספיק..
    יש מצב בגלל שרצתי ממש מהר אחרי מלא זמן שלא רצתי..
    מוזר שהרגשתי דיי בחילה מזה קצת ובנשימה הרגשתי קצת באוזן אחת כמו כזאת הרגשה שהאוויר יוצא מהאוזן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו