מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציה ודופק--19/09/2007
אוקיי אז ככה שמתי לב בזמן האחרון לאחר ריצה או במשך ריצה הדופק רגיל אני חושב אך בזמן שאני מתנשם דרך האף לא מספיק ולכן אני מתנשם דרך הפה קצת האם זה מצב תקין?
הרבה זמן לא רצתי ואחרי סיום הריצה עדיין הדופק מהיר כמה זמן ותוך כדי נשימות דיי חזקות מהרגיל האם זה בגלל שלא רצתי הרבה זמן?
ותוך כדי ליפעמים אני מרגיש תקירות בצד ליד הבטן האם זה בגלל הנשימה? חוסר חמצן או משהו כזה?
תודה ושנה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 17 שחכתי לציין
--19/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת הדופק למאמץ
עופר קיס19/09/2007הדופק והנשימה הם מדדים אמינים לגבי רמת הקושי
1. רצוי לנשום דרך הפה בזמן מאמץ קשה
2. לאחר סיום פעילות קשה או שלא בכושר הדוק והנשימה יהיו מהירים על מנת להחזיר לגוף את החמצן שהוא לא קיבל בזמן הפעילות. ככל שיותר בכושר הירידה תהיה מהירה יותר
3.דקירות בצד הן מתיחה של אברים פנימיים או הסרעפת. אם הכאב בלתי נסבל ללכת קצת ולנסות שנית בקצב מתון יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הצלחת להרגי אותי עוד שאלה אחת.
---19/09/2007ואי הצלחת להרגיע אותי קצת :)
במאמץ גופני כגון ריצה רצוי וצריך לנשום דרך הפה?,דרך האף לא הספיק..
יש מצב בגלל שרצתי ממש מהר אחרי מלא זמן שלא רצתי..
מוזר שהרגשתי דיי בחילה מזה קצת ובנשימה הרגשתי קצת באוזן אחת כמו כזאת הרגשה שהאוויר יוצא מהאוזן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)