אני נער בן עוד חודשיים 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נער בן עוד חודשיים 17
    טל
    11/11/2009

ורציתי לדעת האם מותר לי להשתמש במכשיר רטט ע"פ המצאתו של פרופסור בוסקו?

תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני נער בן עוד חודשיים 17

הוספת תגובה

• מכשיר רטט

שי אלנקרי
    12/11/2009

לא ידוע לי על איסור כזה או אחר לשימוש במכשיר הרטט בגיל שלך. בכל אופן, ניתן להפנות את השאלה לרופא ספורט או אולי עמיתי כאן לפורום ידע יותר.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה

טל
    24/11/2009

אוקיי אני עדיין מחכה שאחד מהעמיתים שלך יענה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

ד''ר איתי זיו
    24/11/2009

לגבי מכשיר הרטט של פרופסור בוסקו. אין מניעה להשתמש במכשיר אך מה היא בדיוק המטרה? שימוש במכשיר לא יחליף אימון כוח אחר המתבצע בטוחי התנועה המלאים, אינו יעיל להעלאת חילוף החומרים הבסיסי (BMR), לא מתאים לשיפור פונקציונליות תפקודית הכרוכה בטווחי תנועה, להמשיך...? במידה והמתאמן בתהליך של שיקום, מבצע אימוני השלמה לתרגילים מסוימים, לוקה במחלה הקשורה למערכת שלד-שריר אזי ייתכן שימליצו במקרה זה על שימוש במכשיר הרטט.
    אם הנך בריא ולא סובל מבעיה מיוחדת והנך מאוד רוצה להשתמש במכשיר זה מציע שהתרגילים שהנך מבצע בו יהיו משלימים ולא תרגילים עיקריים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו