מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נער בן עוד חודשיים 17טל11/11/2009
ורציתי לדעת האם מותר לי להשתמש במכשיר רטט ע"פ המצאתו של פרופסור בוסקו?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר רטט
שי אלנקרי12/11/2009לא ידוע לי על איסור כזה או אחר לשימוש במכשיר הרטט בגיל שלך. בכל אופן, ניתן להפנות את השאלה לרופא ספורט או אולי עמיתי כאן לפורום ידע יותר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה
טל24/11/2009אוקיי אני עדיין מחכה שאחד מהעמיתים שלך יענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
ד''ר איתי זיו24/11/2009לגבי מכשיר הרטט של פרופסור בוסקו. אין מניעה להשתמש במכשיר אך מה היא בדיוק המטרה? שימוש במכשיר לא יחליף אימון כוח אחר המתבצע בטוחי התנועה המלאים, אינו יעיל להעלאת חילוף החומרים הבסיסי (BMR), לא מתאים לשיפור פונקציונליות תפקודית הכרוכה בטווחי תנועה, להמשיך...? במידה והמתאמן בתהליך של שיקום, מבצע אימוני השלמה לתרגילים מסוימים, לוקה במחלה הקשורה למערכת שלד-שריר אזי ייתכן שימליצו במקרה זה על שימוש במכשיר הרטט.
אם הנך בריא ולא סובל מבעיה מיוחדת והנך מאוד רוצה להשתמש במכשיר זה מציע שהתרגילים שהנך מבצע בו יהיו משלימים ולא תרגילים עיקריים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)