מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקת חלבון(:13/11/2009
האם צריכה חד פעמית של כוס אבקת חלבון לאחר אימון בחדר כושר יכול לתרום?
או שאין לזה משמעות כאשר זה נעשה באופן חד פעמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
שי אלנקרי14/11/2009יש דרישה של הגוף לחלבון בכל פעם שאתה נמצא אחרי אימון. כל מנת חלבון תתרום ותזין את שרירייך. זה יכול להיות טונה, ביצים, גבינה, קוטג' ואבקת חלבון. באבקת חלבון מי גבינה הספיגה הרבה יותר מהירה וטובה לעומת טונה וגבינות.
לסיכום: הכי חשוב שתזין את גופך בחלבון אחרי אימון לבנייה והתאוששות מחודשת של השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא מבחינה קלורית..
אבי15/11/2009סליחה שאני מתפרץ אבל גם אני קניתי את אבקת החלבון ( pure whey protein בננה ) ואת האמת זה שוכב אצלי הרבה זמן רק מהפחד של הערך הקלורי של האבקה. כי אישית אני מעדיף לאכול את הטונה ואת הגבינה רק מכיוון שזה משביע אותי הרבה יותר מאשר האבקה והערך הקלורי כמעט נשאר זהה.
אם אינני טועה מנה של אבקת חלבון זה בערך 200 קלוריות, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת חלבון
שי אלנקרי15/11/2009רוב אבקות החלבון מי גבינה מכילות סביב ה- 120 קלוריות (משתנה כמובן מחברה לחברה)
אין ספק שאוכל תמיד טוב יותר על פני "תוסף מזון"
תוסף מזון כשמו כן הוא: מיועד להוות תחליף במקרה ואתה לא מצליח לקבל את כל ההשלמה לצרכי בנייה ישירות מהמזון.
אם טונה או גבינה משביעים אותך יותר אז כדאי שתמשיך איתם.
אחרי הכל אנחנו לא מתאמנים לאולימפיאדה אלה בשביל ה"פאן" והלייף סטייל וחשוב שנהנה מהדרך בה אנו מתאמנים וחיים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)