תוכנית אימונים לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימונים לירידה במשקל
    חגי
    17/11/2009

שלום, אני נכנס כרגע לדיאטה ומחפש תוכנית אימונים אנאירובית יעילה לירידה במשקל.

הבנתי שבדיאטה האימון האנאירובי צריך להיות אימון כוח.

אני אוהב להתאמן בבית.

חשבתי על תוכנית שתכלול בכל אימון תרגילי מתח, שכיבות סמיכה, וכפיפות בטן, ועוד תרגיל של גב תחתון שאני לא יודע את שמו, סך הכל ארבעה תרגילים.
    על הרגליים אני לא אתאמן כי הן מתאמצות מאוד בהליכות.

רציתי מה דעתכם כמומחים על תוכנית זו ביחס למטרות שלי, ואם זאת אכן תוכנית אימונים טובה, כמה פעמים בשבוע מומלץ לבצע כזה אימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בכל מקרה

חגי
    17/11/2009

בכל מקרה אם התוכנית שלי לא נראת לכם, אשמח אם תתנו לי קווים מנחים לתוכנית אימונים אנאירוביים להרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגי

שי אלנקרי
    17/11/2009

שלום חגי,
    תוכנית אנאירובית היא גם תוכנית כוח. תרומתה של הפעילות האנאירובית היא בהעלאת קצב חילוף החומרים של המתאמן גם במנוחה (לא משמעותית אבל גם יותר מהרגיל), מסייעת במיצוק ועיצוב השרירים והגוף ושורפת קלוריות.
    לא הבאת יותר מידי נתונים על עצמך אבל בכל מקרה בתוכנית הזו יש סה"כ 4 תרגילים, אמנם מפעילים חלק גדול מקבוצות השרירים בגוף בתרגילים שציינת אבל זוהי עדיין לא תוכנית אימון פרופרציונאלית לכל שרירי הגוף. יש לכלול מספר סטים, מספר חזרות בכל תרגיל ועוד דברים נוספים. הייתי ממליץ שתלך ותתיעץ עם איש מקצוע (מאמן כושר) או בחדר הכושר הקרוב או בבית ותבנה תוכנית אימון מסודרת התואמת את מטרותייך האישיות מבלי שתעשה דברים חסרי טעם
    או אפילו מסוכנים לבריאותך. סה"כ בשביל לרדת במשקל צריך להיות בגירעון קלורי, משמע להכניס להוציא יותר ממה שמכניסים לגוף שזה כולל גם את הפעילות האירובית המסייעת בהוצאה אנרגטית ותוכנית תזונה אישית.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו