מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני כוחרועי17/11/2009
שלום ,
התחלתי להתאמן לפני 7 חודשים אימוני כוח ואירובי.
במשך הזמן הזה הצלחתי להוריד 9 קילו אבל לא העלתי במסת שריר (כלומר אני לא רואה שינוי בגוף למעט הירידה במשקל)
השאלה שלי היא כמה פעמים אני צריך להתאמן בשבוע כדי להתחיל לראות את השינוי ?
האם להתאמן בשיטת ה - AB או ה - ABC?
בנוסף, אני רוצה לרדת עוד קצת במשקל ,האם להמשיך עם האימון האירובי ?
תודה רועי
נ.ב
אני בן 28 שוקל 72 ו- 1.74* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל VS עלייה במסה
שי אלנקרי17/11/2009תראה, ירידה במשקל מקורה בגירעון קלורי, בזמן שהגוף נמצא בגירעון קלורי זה בלתי אפשרי גם לבנות שרירים. בניית שרירים מתרחשת כאשר אנו לא נמצאים במצב שלילי מבחינת סה"כ הקלוריות הנכנסות ביום.
לכן, קשה לבנות שרירים יחד בתהליך הירידה במשקל. רצוי שתגיע למשקל היעד שלך ולאחר מכן תשים לך מטרה (בדיוק כמו שהצבת כשירדת במשקל) של עלייה במשקל (שרירים כמובן).
תוכנית האימון? זה יכול להיות AB או ABC זה תלוי כמה פעמים בשבוע אתה יכול להקדיש לפעילות גופנית אבל עדיין חשוב לזכור להקפיד על אכילה מאוזנת לאורך היום (לא כמו בתהליך הירידה במשקל שבו הפחתת משמעותית את מספר הקלוריות הנצרכות), אכילה שתכלול את כל מרכיבי המזון בדגש על טיימינג האכילה לפני ואחרי אימון. סה"ג מהמשקל ומהגובה שהעלאת, משקל הגוף שלך תקין לחלוטין ואני לא חושב שאתה עוד צריך לרדת. הכדור ביידים שלך.
שיהיה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבולת לב ריאה
רועי17/11/2009תודה על התשובה המהירה.
אני מנסה להגיע למצב של ריבועים בבטן אבל זה ממש קשה !
שאלה נוספת - האם ריצה של 2 קילומטר אחרי אימון יכולה לגרוע מהאימון כוח ?
אני מנסה לשפר את הסיבולת לב ריאה.
אני רץ 2 קילומטר ב 11 דקות .
תודה רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבולת לב ריאה
רועי17/11/2009תודה על התשובה המהירה.
אני מנסה להגיע למצב של ריבועים בבטן אבל זה ממש קשה !
שאלה נוספת - האם ריצה של 2 קילומטר אחרי אימון יכולה לגרוע מהאימון כוח ?
אני מנסה לשפר את הסיבולת לב ריאה.
אני רץ 2 קילומטר ב 11 דקות .
תודה רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבולת לב ריאה
שי אלנקרי17/11/200911 דקות של פעילות אירובית בסיום לא אמורים להוות בעיה בתום אימון הכוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)