אז אירובי טוב או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז אירובי טוב או לא?
    אילת
    17/11/2009

אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע ומשלבת אירובי של 20 דקות עם כ-45 דקות אנאירובי, בעלת משקל יתר גדול מאד ויורדת לאט ובטוח. בנוסף, אני מפחיתה בצריכת הקלוריות וכמובן - מנסה להגדיל את הפעילות היומית שלי, כדי להמריץ קצת חילוף חומרים. קצת קשה משום שאני סטודנטית ועובדת בעבודה "יושבנית" למדי. אין לי זמן לזוז הרבה. אני לא ממש בונה על האירובי כשורף קלוריות, למרות שזה נחמד, אבל האם יש לו בכלל תרומה נמשכת לאורך היממה? אני רואה שכל הזמן מתפרסמים מאמרים על כך שהאירובי תורם אמנם לסבולת לב-ריאה אבל הוא לא תורם הרבה להרזיה עצמה. אשמח לקבל הבהרות ולינקים למאמרים מהימנים ושיבהירו ויבארו את הסוגיה סוף סוף. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז אירובי טוב או לא?

הוספת תגובה

• אירובי

שי אלנקרי
    17/11/2009

חשוב לזכור שפעילות אירובית נהדרת לצורך הוצאה אנרגטית מוגברת, דבר המסייע בלי בכלל ויכוח על תהליך הירידה במשקל. המשוואה מאוד פשוטה: כדי לרדת במשקל צריך להוציא יותר ממה שמכניסים, אז יחד עם התזונה הנכונה הפעילות האירובית יכולה להשיג את היעד ולגרוע מכמות הקלוריות הנצרכות ביום. יש מספר כתבות שעוסקות בנושא-
    הנה אחת נהדרת של איתי זיו:
    [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8834 id=link]פעילות אירובית[/a]

חד משמעית אילת- להמשיך עם הפעילות האירובית.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו