שאלה לגבי תוכנית אימונים למטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תוכנית אימונים למטרה
    אייל
    19/11/2009

שלום, אני בן 21 נמצא בכושר ממוצע כדי לעבור מבחן מסויים אני צריך להגיע למצב שאני עושה 14 עליות מתח 18 מקבילים 90 בטן ב-2 דק' 400 מ' ב-70 ש' ו-2000 ב-8 דקות..הבעיה היא שאני נמצא בכושר ממוצע ויש לי סה"כ חמישהש שבועות להתמאן ולהגיע לתוצאות..איך אני עושה את זה?במה הכי כדאי להשקיע ובאיזו צורה(אני אל נמצא במכון כושר) ומה כדאי לאכול?...גובה 1.7 ומשקל 77..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי

אייל
    19/11/2009

האם כדאי להתאמן כל יום?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גלבוע

ד''ר איתי זיו
    19/11/2009

ראשית הנך בכושר טוב יחסית..
    על מנת להשתפר עוד מציע לבצע מניפולציות באימון. באימון הכוח (מקבילים ומצי) לבצע פירמידה כך שבסט הראשון הנך מבצע את המקסימום שביכולתך לבצע, סט שני 80% ממספר החזרות המקסימלי, סט שלישי 70 % וסט רביעי 60%, אחת לשבועיים תבדוק את יכולתך המרבית.
    לגבי הפעילות האירובית מציע לשלב אימוני הפוגות 2-1 פעמים בשבוע.
    אימוני אינטרוולים של 150-200 מטר X 6 פעמים. כל שבוע עלה ביחידה אחת. אימוני מתגברות על הדשא. אלכסון של דשא - מבצעים פעם אחת מתגברת, רוחב קל X 8 פעמים. בנוסף ריצה של יותר מ- 2000 מטר (3000-2500 מטר) לפחות 4 פעמים בשבוע.
    תזונה - מציע להתייעץ עם איש מקצוע. בקווים כלליים לתזונה תפקיד מכריע במידת השיפור שלך. חשוב לאכול לפחות 4 פעמים במהלך היום , ולעוסקים בפעילו גופנית על בסיס קבוע - יותר. שתיית נוזלים רבה חשובה במיוחד לפני הפעילות ומאוד חשוב אחריה. למותר לציין שבאמצעות התזונה תוכל למקסם את תוצאותיך באופן משמעותי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר עזרת לי מאוד

אייל
    19/11/2009

תודה רבה ד"ר עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו