מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין להיכנס לכושראורן21/11/2009
שלום לכולם,
אני חייל בן 20 לא עשיתי ריצה כבר קרוב לשנתיים כן כן אני בצבא,
לא יצא לא בוא נגיד ככה אני עוסק לרוב בעבודה משרדית.
עליתי הרבה במשקל בצבא זה ניראה בכרס שגדלה לי ובציצים חח
יש לי כאבים כבר בגלל זה בגב תחתון, בצוואר וברגליים בכל הגוף
אני מטר 75 בערך ושוקל מעל 80 בטוח, לא בכושר בכלל.
יש לי זמן לרוץ 3 פעמים בשבוע בסופ"ש ומידי פעם באמצע השבוע.
אני רוצה להיכנס לכושר ולהיות יותר בריא ממה שאני עכשיו.
מה אתם ממליצים לעשות כהתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני
שי אלנקרי22/11/2009לפי מה שאתה מציין, הישיבה והעדר הפעילות הגופנית הם אלו שעזרו לך לעלות במשקל והם אלו שגורמים לך מעט כאבי גב. ללא ספק פעילות גופנית תוכל לסייע לך בשניהם כל עוד תתבצע בצורה נכונה.
2 אופציות:
האחת ללכת ולהירשם לחדר כושר, שם תוכל לקבל מהמדריך המקומי תוכנית אימון בהתאים למטרתך יחד עם המוטיבציה והכלים העומדים לרשותך בחדר הכושר.
האופציה השניה היא להתאמן במהלך השבוע, כפי שציינת, תוכל לבצע 3 פעמים בשבוע את הפעילות האירובית להוצאה אנרגטית גדולה יותר ובכך גם הירידה במשקל תתרחש. מומלץ שתעשה את הפעילות האירובית בעצימות נמוכה (אולי אפילו רק הליכה) ובהדרגתיות עם הזמן תעלה את הקצב ואת הרמה (לא מציע להיכנס ישר לאינטנסיביות אימון), אתה יכול להתחיל אפילו ב-15 או 20 דקות של הליכה וגם כאן לעלות את זמני האימון בהדרגתיות.
אם יהיה לך אפשרות לשלב תרגילי כוח לשרירי הגוף זה יכול להיות נהדר יותר (אבל כאן תצטרך כלים נוספים כמו משקולות, גומיות ושאר אביזרי אימון)
חשוב שתשתלב את כל זה עם תזונה נכונה ומאוזנת במהלך היום, תאכל פחות ג'אנק ויותר מאכלים בריאים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)