מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענתיוסף בן אבו01/12/2009
היי,אני מדריך בקבוצת יובל אילם שזה כושר קרבי.אחרי חודשיים-שלושה שלא התאמנתי חזרתי להתאמן(זה היה לפני חודשיים) ובאימון שהעברתי התחלתי להרגיש כאב (של מתיחה) כזאת במפשעה(מימין לאשכים)בירך הפנימית (אם אפשר לקרוא זה כך) והמשכתי להעביר את האימון ושכעשינו ספרינטים התחלתי להרגיש את זה הרבה הרבה יותר חזה בכל הקטע של המפשעות מימין ומשאל לשכים או הירך הפנימית.
הפסקתי את האימון והכאבים עברו באותו יום במנוחהויום למחרת בבוקר שקמתי קמתי עם כאבים חזקים בבטן התחתונה ממש מעל האיבור מין.אפילו אפשר להגיד מתחת לבטן התחתונה וזה ניטרלי כאילו באמצע לא נוטה לשום צד.
נחתי וזה עבר לאחר שלושה ימים,חזרתי להתאמן לאחר חמישה ימים והכל היה רגיל.ואחרי שבוע שבועיים באחת הזחילות שעשינו בעת קיפול הרגל ודחיפת הגוף על ידי רגל יימן הרגשתי כאב שוב במפשעה אותו כאב של מתיחה כזה. מאז אני מתאמן בעצימות נמוכה ועכשיו הפסקתי את האימונים אבל לפעמים היה לי כאבים מצד ימין או שמאל איפה שאמור להיות בקע מפשעתי.
הכאב בא שאני עושה תנועה מסויימת שכוללת את החימום שהתנועה היא כמו מסירת עקב בכדורגל רק עם הרגל פנימה ועבודה של האן,אתה בטח מכיר.
כרגע למרות שזה כואב לפעמים שאני מתאמן ומגביר קצב, אין לי הגבלה בתנועה,אין כאבים במנוחה,אין שום בליטה או סימנים חיצוניים לבקע,בזמן הפעלת שריר הבטן בעוצמה חזקה ו בשיעול אין בכלל כאבים.
אשמח לשמוע ממך מה דעתך?מזה?מה לעשות?האם יש לחשוש לבקע למרות שהסימנים מראים על משהו אחר?מה הקשר בין הכאבים במפשעה לבטן התחתונה?
בקיצור אשמח לשמוע ממך את דעתך אתה איש מקצוע שמבין עניין.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
שי אלנקרי01/12/2009שלום רון.
הייתי מפנה את השאלה לפורום שעוסק בפציעות ספורט וברפואה, אני מניח ששם אנשי המקצוע
ידעו להשיב לך בצורה המקצועית ביותר.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
יוסף בן אבו02/12/2009נכון איתי זה לא בדיוק המקום אבל ממה שראיתי בפורום לענת יש ניסיון בכל הקשור לבקע אז בכל זאת ענת אם יש לך תשובה אשמח לשמוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
שי אלנקרי03/12/2009ענת כבר לא נמצאת בפורום ולכן לא תוכל להשיב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









