אבקות חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקות חלבון
    נועם
    02/12/2009

שלום !
    רציתי לשאול אם אתם בעד לאבקות חלבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקות חלבון

הוספת תגובה

• אבקות חלבון

שי אלנקרי
    03/12/2009

אני תמיד אומר: אם אתה יכול להגיע למזון טבעי אז עדיף שכך תעשה, אבל תוסף מזון כשמו כן הוא, משמש כתוסף לאלה שלא מצליחים להגיע לתזונה מושלמת מהמזון, אם אינך מגיע למנת החלבון מיד לאחר האימון (בחלון ההזדמנויות) אתה מפספס הרבה ולכן יש מקום לקחת את תוסף החלבון
    שיכול לסייע ולהוות תחליף לא רע בכלל.
    זו דעתי בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי

נועם
    04/12/2009

שי תראה, בעיקרון אני שוקל 74 , ואני צריך להגיע ביום הבנתי לסביבות ה-150 גרם חלבון ( המטרה שלי זה להתנפח קצת)
    אני בעקרון אוכל אחרי האימון 2 ביצים וטונה וכמה פרוסות לחם, זה בעיקרון בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון

שי אלנקרי
    08/12/2009

הכמות חלבון שאתה צורך על פניו נראית יפה, אבל בכדי שתקבל את ההתאמה הטובה ביותר והאישית הייתי ממליץ להיתייעץ עם איש מקצוע כדוגמת דיאטן או דיאטנית ספורט.
    יש שינויים מאדם לאדם ולכן יש למצוא את ההתאמה האישית.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו