מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עושה כושרגיא09/12/2009
שלום רב,
אני מתאמן כחצי שנה בתוכנית הבאה , תמיד על הבוקר :
פעמיים בשבוע רץ כ 7-8 ק"מ רצוף במהירות 9.5-10 קמ"ש.
פעמיים בשבוע שוחה כק"מ (40 דקות שחיה , סטים של 50 מטר עם 20 שניות הפסקה).
גובה 1.88 ושוקל כ 74 ק"ג, בן 31.
ברשותי השאלות הבאות
1.בהמלצת מאמן השחיה עברתי עברתי לנשום(הוצאת הראש) כל 4 במקום כל 2 (הסטנדרטי)
+ לשמור אוויר בריאות ולשחרר בסיום ה 4 ולא תוך כדי כדי להקל בציפה. זה כמובן העלה מאד את הקושי אך
א. האם זה הגיוני ובריא ? יש לציין שבכל מנוחה בין סט לסט נוצרים "גרפצים" רציניים והרגשה של אוויר עולה מהבטן...
ב. בסיום אימון כזה אם אני אוכל אני מקבל נפיחות בבטן ורגישות בבטן שחולפות רק אחרי 4 שעות.
2. האם תוכנית האימונים טאפקטיבית (מטרה משולבת של סיבולת + עיצוב הגוף)?
3. אני אוכל לאחר כל אימון קופסת טונה + 4 פרוסות לחם מלא לפעמים עם טחינה מלאה או ריבה. יום אחרי אימון אני אוכל בדרך כלל 2 ביצים. האם זה בריא ומספק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשבה לגוף
עופר קיס09/12/2009שלום גיא. תמיד תקשיב לגוף.
לדעתי עליך להפסיק מייד את 4 החתירות ולעבור ל 3 ( עבוד גם על הצד השני). אם זה לא עוזר חזור ל 2 חתירות.
לגבי מטרת עיצוב הגוף - חסרים אימוני משקולות או כח בצורה אחרת
לגבי הכושר אחלה - בצע שינויים בקצב בזמן הריצה - קל, קשה, בינוני, קל על מנת לשפר את הכושר.
לגבי תזונה - תמיד מאוזן - חלבון עם פחמימה וירק. לגבי בייצים - אתה יכול לאכול עד 6 חלבונים וחלמון אחד וכמובן פחמימה וירק. אל תשכח 2 פירות ביום
המשך עם אורך החיים הבריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)