חיזוק שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק שרירים
    דב
    12/12/2009

בוקר טוב אני בן 64 ללא בעיות רפואיות אךעם נכות,כתוצאה מפגיעה פיזית בעורף (c3-c4) חוט השידרה.יש לי קשיים ב-4 הגפיים כולל חולשת שרירים. אני ער ומכיר את סוגי המזונות ,וצורך בעיקר "מזון בריא". אני מנוע מפעילות אגרסיבית. שאלתי כיצד אני יכול לחזק את שרירי .וכן לשרוף עודפי קלוריות הנצברות באזור הבטן/כרס. בתודה מראש דב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק שרירים

הוספת תגובה

• חיזוק שרירים

שי אלנקרי
    12/12/2009

שלום דב,
    הייתי ממליץ לך לפגוש איש מקצוע כדוגמת מאמן כושר ודיאטנית באופן אישית. מכיוון שיש לך מגבלה מסוימת אתה חייב לפגו מישהו שגם מתמחה בשיקום פציעות וידע בדיוק איך לעבוד איתך.
    לגבי שריפת הקלוריות יש שתי אופציות:
    1. פעילות אירובית המסייעת בהוצאה אנרגטית גבוהה (הליכה, רכיבה, שחייה וכו) תצטרך לראות ולבדוק איזה פעילות אתה מסוגל ויכול לבצע.
    2. לחסוך בקלוריות ע"י אכילה מסודרת ומותאמת אישית. גירעון קלורי שלילי (שמותאם ע"י דיאטנית קלינית) עשוי להוביל אותך גם כן לירידה באחוזי השומן ובמשקל.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו