חשובב - בנושא הגברת הפעילות הגופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשובב - בנושא הגברת הפעילות הגופנית
    טמיר
    03/04/2007

שלום למומחים!
    רציתי לשאול אני נער בן 16. אני רץ מדי שבוע (פעם בשבוע) 8 ק"מ במשך 45 דקות עד שעה, אז כמה שאלות בנושא:
    א. האם זה איטי? ומה דעתכם על הקצב? ואיך כדאי לשפר אותו??
    אני בא ממשפחה של שמנים, ואני אמנם די (די) רזה ורציתי לפתח עוד שרירים. ישנה אופנה עכשיו שהרבה הולכים לחדרי כושר.
    אני אישית לא אוהב חדרי כושר, אני אוהב את הריצה שלי ככה באוויר הפתוח. בכל מקרה רציתי לדעת איך מפתחים שרירים: בטניים (קוביות) וגפיים העליונות ועושים את זה בבית?? (או בחוץ אבל לא בחדר כושר)
    תודה רבה לכם.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העלאת הכושר הגופני

אייל ברוכים
    03/04/2007

בקשר לקצב הריצה יחסית לגיל שלך הוא בסדר גמור
    בכדי לשפר ולעלות את רמת הכושר הגופני אתה צריך לעלות את מס' האימונים לפחות ל3 פעמים בשבוע כששניים מהם מוגדרים כאימוניי איכות- אימונים של 80-90 אחוז מהיכולת הגופנית שלך
    - אימונים אילו יהיו למרחקים קצרים יותר ועוד אימון של ריצת נפח במקרה שלך 10 ק"מ קצב קל.
    בנוגע לפיתוח שרירים תעבוד 3 פעמים בשבוע מתח(גב+יד קדמית),מקבילים(חזה+כתפיים+יד אחורית),ותרגיליי בטן בכמה זוויות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו