מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!!סרי28/09/2007
שלום לכולם, אני בשנות ה20 המוקדמות שלי, בריאה. מאד הייתי רוצה להתחיל להתאמן, ואני מעדיפה לעשות זאת במועדון מסודר, כדי שאתמיד. הבעיה עם מועדוני כושר היא שאין שיעורי ניסיון, או לפחות תקופת ניסיון וההתחייבות היא החל מחצי שנה ומעלה. שני המועדונים שמעניינים אותי, ונמצאים קרוב למקום מגוריי (גורם חשוב ) הם : - ליידיס פיטנס - זאוס
הייתי מאד שמחה לשמוע כמה שיותר על שניהם . מודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון נסיון
עופר קיס01/10/2007תשלמי עבור כניסה חד פעמית אך תסגרי איתם שאם את נרשמת שיורידו את הסכום מהתשלומים שלך
SORRY לצערי לא מכיר. אגב כמו מלמעלה כנל לגבי חודש נסיון. בקשי חודש נסיון במחיר יקר כאשר אם את נרשמת אחרי כן לשנה שיורידו לך את הסכום ששילמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי שלום!
לימור03/10/2007אני לא ממש מכירה את זאוס, אבל מה שאני יודעת עליו הוא שזה מועדון כושר יוניסקס(כלומר גם לגברים וגם לנשים). אני מכירה חברה שמתאמנת בליידיס פיטנס סניף רמת גן, והיא יותר ממרוצה. היא מספרת לי שהם הצמידו לה מדריכה בתחילת הדרך שמלווה אותה עד כה ומודדת אותה אחת לחודש ובודקת שהיא מגיעה לאימונים. היא גם מספרת שהיא הרבה פעמים מקבלת אימונים אישיים בחינם כי גם כשהיא לבד על הרחבה של המכשירים המדריכה קשובה לה ומפנקת אותה בתרגילים בהתאם לצורך שלה. וזה גם הכי נוח לה כי זה רק לנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)