למה זה לא מתפתח???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה לא מתפתח???
    תאיר ביטן
    14/12/2009

הייי....
    אני בן 13 ואני מעוניין מאוד שכבר יהיו לי קוביות בבטן...
    אני מתאמן כבר כמעט שנתיים ועדיין לא רואים תוצאות. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (ראשון שלישי וחמישי), אני עושה 30 כפיפות בטן 2 סטים ואז עוד 2 סטים של 30 רק אלכסון ויש לי רק 4 קוביות שגם הן לא כאלה בולטות....
    הייתי רוצה לדעת מה לא בסדר במה שאני עושה ומה העצות....
    דרך אגב אני 1.65 ס"מ ו-47 ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה לא מתפתח???

הוספת תגובה

• בטן

שי אלנקרי
    16/12/2009

בטן שטוחה וקוביות זו פונקציה של אחוזי שומן נמוכים ומבנה גנטי.
    בכדי להוריד את אחוזי השומן לא מספיק רק לחזק את שרירי הבטן אלה גם לבצע אימוני אירובי המסייעים בשריפת קלוריות ושומנים וכמובן להתאים תפריט תזונה אישי.
    לשם כך הייתי ממליץ לשבת עם דיאטן או דיאטנית קלינית ומאמן כושר בכדי להתאים עבורך את תפריט התזונה ותכנית האירובי המתאימים.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה גנטי

אורח
    10/11/2012

אם יש לי ומבנה גנטי של בטן שמנה - אז אי אפשר לשנות זאת?

האם בגלל הגנטיקה בחיים לא תהיה לי בטן שטוחה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה גנטי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/11/2012

ניתן בעיקרון להגיע לתוצאות מצוינות באמצעות אימון נכון ותזונה ולכ אחד יש את הגבולות אליהם ניתן להגיע. מעטים מצליחים להגיע למיצוי של יכולתם!
    בטרם 'מתלוננים' על הבטן חשוב לבדוק שהיציבה תקינה (מנח עמוד השדרה), אחוזי השומן הנם בטווח הנורמלי-סביר , מבצעים אימונים מסודרים ומושכלים ועוד.
    מראה הבטן בהחלט ניתן לשנות באמצעות טיפול מערכתי עם אנשי מקצוע מתאימים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו