מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה זה לא מתפתח???תאיר ביטן14/12/2009
הייי....
אני בן 13 ואני מעוניין מאוד שכבר יהיו לי קוביות בבטן...
אני מתאמן כבר כמעט שנתיים ועדיין לא רואים תוצאות. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (ראשון שלישי וחמישי), אני עושה 30 כפיפות בטן 2 סטים ואז עוד 2 סטים של 30 רק אלכסון ויש לי רק 4 קוביות שגם הן לא כאלה בולטות....
הייתי רוצה לדעת מה לא בסדר במה שאני עושה ומה העצות....
דרך אגב אני 1.65 ס"מ ו-47 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
שי אלנקרי16/12/2009בטן שטוחה וקוביות זו פונקציה של אחוזי שומן נמוכים ומבנה גנטי.
בכדי להוריד את אחוזי השומן לא מספיק רק לחזק את שרירי הבטן אלה גם לבצע אימוני אירובי המסייעים בשריפת קלוריות ושומנים וכמובן להתאים תפריט תזונה אישי.
לשם כך הייתי ממליץ לשבת עם דיאטן או דיאטנית קלינית ומאמן כושר בכדי להתאים עבורך את תפריט התזונה ותכנית האירובי המתאימים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה גנטי
אורח10/11/2012אם יש לי ומבנה גנטי של בטן שמנה - אז אי אפשר לשנות זאת?
האם בגלל הגנטיקה בחיים לא תהיה לי בטן שטוחה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה גנטי - תגובה
ד''ר איתי זיו11/11/2012ניתן בעיקרון להגיע לתוצאות מצוינות באמצעות אימון נכון ותזונה ולכ אחד יש את הגבולות אליהם ניתן להגיע. מעטים מצליחים להגיע למיצוי של יכולתם!
בטרם 'מתלוננים' על הבטן חשוב לבדוק שהיציבה תקינה (מנח עמוד השדרה), אחוזי השומן הנם בטווח הנורמלי-סביר , מבצעים אימונים מסודרים ומושכלים ועוד.
מראה הבטן בהחלט ניתן לשנות באמצעות טיפול מערכתי עם אנשי מקצוע מתאימים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)