אימון ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ביתי
    נמרוד
    14/12/2009

שלום,

בחודשים האחרונים הפסקתי כמעט לגמרי א הפעילות הגופנית שהתחלתי לפני כשנה וחצי, בשל שינויים בסדר היום וכד'..

כמובן, אני מרגיש די רע עם זה...העניין הוא שעוד לפני כן- מכון הכושר די נמאס (לא הפעילות עצמה אלא המקום), ולאחרונה אני מעוניין לבצע פעילות אירובית ואימוני כח קלים בבית.(ואירובי בחוץ כמובן או בבריכה)

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על תרגילים שונים(ואשמח יותר אם תוכלו להפנות אותי לתמונות באינטרנט, או לתת שמות של התרגילים שלפיהם אחפש).

גילי 25 גובה 1.73 ומשקל 69-70. המטרה היא לא פעילות בעצימות גובהה אלא שמירה על בריאות טובה מאוד..( וללא "השמנה בטנית" שהבנתי שהיא הכי מסוכנת :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ביתי

הוספת תגובה

• אימון ביתי

שי אלנקרי
    16/12/2009

שלום נמרוד,
    אני שמח לשמוע שאתה מעוניין לחזור לפעילות גופנית ובשלב הראשוני לאימון הביתי.
    אם ברצונך למצוא תרגילי וידאו הניתנים לביצוע בבית אתה יכול להיכנס ליוטיוב ולחפש את דביר אלנקרי, אצלו תוכל לראות אינספור תרגילים שהוא מדגים לביצוע בבית.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

נמרוד
    17/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו