שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גיא
    26/12/2009

האם יש חברה כלשהי של גיינר שאתם ממצליצים??והאם כדאי לקחת את זה??אני מתאמן 4 שנים אני בן 17 ואני רוצה לעלות עכשיו במשקל לפני הקיץ כדי להתחיל חיטוב אני חפשתי במלא אתרים גיינר מומלץ ואני רוצה לדעת אם כדאי

הנה הקישור כדי לראות על איזה גיינר מדובר: OPTIMUM נוטרישן ....אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גיינר

שי אלנקרי
    26/12/2009

יש כל כך הרבה גיינרים המשמשים כתוסף לעלייה במשקל בשוק, ואני מבין את שאלתך. אני מכיר את זו של אופטימום וגם יודע (לא מנסיון אלה מאחרים שניסו) שהוא מוצר די אמין ויעיל.
    מעבר לזה אין לי המלצות גורפות,
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיינר

שי אלנקרי
    29/12/2009

שלום גיא,
    גיינר הוא תוסף מזון שמטרתו היא לעזור לך בעלייה של צריכת הקלוריות וכתוצאה מכך להוביל לעלייה במשקל. חשוב לזכור שהעלייה במשקל לא תהיה רק משרירים אלה גם משומנים.
    המלצה מסוימת אין לי, כך שתצטרך לשאול אנשים שהתנסו בפורומים אחרים או בחדר כושר בו אתה מתאמן.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו