מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגיא26/12/2009
האם יש חברה כלשהי של גיינר שאתם ממצליצים??והאם כדאי לקחת את זה??אני מתאמן 4 שנים אני בן 17 ואני רוצה לעלות עכשיו במשקל לפני הקיץ כדי להתחיל חיטוב אני חפשתי במלא אתרים גיינר מומלץ ואני רוצה לדעת אם כדאי
הנה הקישור כדי לראות על איזה גיינר מדובר: OPTIMUM נוטרישן ....אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיינר
שי אלנקרי26/12/2009יש כל כך הרבה גיינרים המשמשים כתוסף לעלייה במשקל בשוק, ואני מבין את שאלתך. אני מכיר את זו של אופטימום וגם יודע (לא מנסיון אלה מאחרים שניסו) שהוא מוצר די אמין ויעיל.
מעבר לזה אין לי המלצות גורפות,
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיינר
שי אלנקרי29/12/2009שלום גיא,
גיינר הוא תוסף מזון שמטרתו היא לעזור לך בעלייה של צריכת הקלוריות וכתוצאה מכך להוביל לעלייה במשקל. חשוב לזכור שהעלייה במשקל לא תהיה רק משרירים אלה גם משומנים.
המלצה מסוימת אין לי, כך שתצטרך לשאול אנשים שהתנסו בפורומים אחרים או בחדר כושר בו אתה מתאמן.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)