מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון 7 פעמים בשבוערועי29/12/2009
שלום ,
רציתי לשאול אם זה אפשרי לעשות אימון כוח AB 4 פעמים בשבוע (יום כן יום לא)
וריצה 3 פעמים באותו שבוע.
כלומר :
ראשון - אימון כוח (60 דקות)
שני - ריצה (45 דקות)
שלישי - אימון כוח
רביעי - ריצה
חמישי - אימון כוח
שישי - ריצה
שבת - אימון כוח
האם זה לא יותר מידי ? המטרה שלי היא לשרוף שומן ולעלות מסת שריר.
הנתונים שלי הם : 74 1.74 בן 28
ואני מתאמן כ- 8 חודשים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים
שי אלנקרי29/12/2009שלום רועי,
אני לא רואה שום מניעה לעשות זאת. אם הינך בריא וכשיר מבחינה גופני אין שום בעיה. הבעיה היחידה היא במוטיבציה שעשוייה לרדת. מנסיון עם מתאמנים רבים, ברגע שהפעילות הגופנית נהפכת לקשה ומייגעת זה עלול להיות כנטל עבורם והם עשויים לנשור תוך זמן קצר יחסית.
חשוב שזה יתאים לך ללו"ז השבועי ולא תצטרך להפוך עולמות בשביל לא לפספס אימון.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
גיא30/12/2009אין דבר כזה לעלות מסת שריר ולעשות חיטוב תוך כדי....אתה צריך לבחור על מה להתמקד קודם...לרוב מעלים מסת שריר ולאחר מכן שאתה מגיע למסה הרצויה אתה מתחיל חיטוב....אין אפשרות לעשות את שניהם במקביל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)