שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהו
    05/01/2010

אני בן 17 מטר 89 מתאמן 4 שנים בחדר כושר באימוני משקולות...שוקל 92...

עכשיו יש לי שאלה:
    אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואני רוצה לעבור ל -4 פעמים בשבוע כי אני רוצה להוסיף אימון שבו אני יוכל לתת דגש על שריר מסוים שצריך טיפה להגדיל אותו עכשיו איך אני עושה את זה??תוכנית האימונים השבעית שלי היא ככה...

ראשון :חזה ודו ראשי ובטן

שלישי :גב תלת ראשי ובטן

חמישי :כתפיים רגליים עכשיו אני רוצה להוסיף עוד אימון לשבוע כדי לתת דגש על חזה ורגליים...השאלה באיזה יום אני מוסיף אותו...כי אם אני יוסיף אותו יום שישי אז ביום ראשון יהיה לי קשה לעשות שוב חזה כי הוא יהיה חלש ותפוס...

איך אני יכול לחלק תוכנית של 4 אימונים בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הייי גיא

ד''ר איתי זיו
    05/01/2010

תוכנית האימונים שהנך מציין הנה מתאימה למתאמנים 6-5 פעמים בשבוע באימון מפוצל ל- ABC. אימון זה מתאים למתקדמים. במידה והנך מתאמן 4 פעמים בשבוע עליך לבצע לכל היותר אימון של AB. במקרה זה יופעלו 4 קבוצות שרירים בכל פעם. לדוגמה ב- ש יופעלו הרגליים, הגב, ופושטי המרפק ושרירי הבטן ובחלק השני יופעלו שאר הקבוצות: חזה, כתפיים, כופפי המרפק וזוקפי הגו.
    בתוכנית שציינת ההתקדמות באימון צפויה להיות מוגבלת מכיוון שההפסקות בין האימונים ממושכות.
    מציע שתנסה במשך חודש להתאמן באופן המוצע ולאחר מכן לבדוק את מידת ההתקדמות.\
    למותר לציין שאיכות האימון חשובה במיוחד. הדבר מתבטא במשקלים המורמים פר מספר חזרות נתון ובכך שבכל סט הנך מתקשה ממש לסצע את החזרות האחרונות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מישהו
    06/01/2010

אז בעצם אתה אומר ש-3 פעמים בשבוע זה לא מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו