מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהו05/01/2010
אני בן 17 מטר 89 מתאמן 4 שנים בחדר כושר באימוני משקולות...שוקל 92...
עכשיו יש לי שאלה:
אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואני רוצה לעבור ל -4 פעמים בשבוע כי אני רוצה להוסיף אימון שבו אני יוכל לתת דגש על שריר מסוים שצריך טיפה להגדיל אותו עכשיו איך אני עושה את זה??תוכנית האימונים השבעית שלי היא ככה...
ראשון :חזה ודו ראשי ובטן
שלישי :גב תלת ראשי ובטן
חמישי :כתפיים רגליים עכשיו אני רוצה להוסיף עוד אימון לשבוע כדי לתת דגש על חזה ורגליים...השאלה באיזה יום אני מוסיף אותו...כי אם אני יוסיף אותו יום שישי אז ביום ראשון יהיה לי קשה לעשות שוב חזה כי הוא יהיה חלש ותפוס...
איך אני יכול לחלק תוכנית של 4 אימונים בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי גיא
ד''ר איתי זיו05/01/2010תוכנית האימונים שהנך מציין הנה מתאימה למתאמנים 6-5 פעמים בשבוע באימון מפוצל ל- ABC. אימון זה מתאים למתקדמים. במידה והנך מתאמן 4 פעמים בשבוע עליך לבצע לכל היותר אימון של AB. במקרה זה יופעלו 4 קבוצות שרירים בכל פעם. לדוגמה ב- ש יופעלו הרגליים, הגב, ופושטי המרפק ושרירי הבטן ובחלק השני יופעלו שאר הקבוצות: חזה, כתפיים, כופפי המרפק וזוקפי הגו.
בתוכנית שציינת ההתקדמות באימון צפויה להיות מוגבלת מכיוון שההפסקות בין האימונים ממושכות.
מציע שתנסה במשך חודש להתאמן באופן המוצע ולאחר מכן לבדוק את מידת ההתקדמות.\
למותר לציין שאיכות האימון חשובה במיוחד. הדבר מתבטא במשקלים המורמים פר מספר חזרות נתון ובכך שבכל סט הנך מתקשה ממש לסצע את החזרות האחרונות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהו06/01/2010אז בעצם אתה אומר ש-3 פעמים בשבוע זה לא מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)