תוכנית אימון abc

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימון abc
    \
    07/01/2010

שלום,

ככה תוכנית האימון שלי ABC!

:

יום ראשון אני עושה תוכנית A

יום שני אני עושה תוכנית B

יום שלישי אני עושה תוכנית C

יום רביעי אני עושה תוכנית A

יום חמישי אני עושה תוכנית B

אבל יש בעיה ביום שישי... אימון C המכון הכושר שלי פתוח עד שעה מסויימת, פתוח מ - 7:00 עד 2:00 בצוהריים אני לא קם בבוקר מוקדם ( אני עצלן חח ) אני קם ב - 3:00 בצוהוריים וכך אני מפספס את האימון.

אם לא היתי מתאמן בכלל לא היתי קם היתי ממשיך לישון...

עכשיו מה עושים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימון abc

הוספת תגובה

• י שלום

ד''ר איתי זיו
    08/01/2010

מציע:
    לבצע אימונים של מתקדמים כפי שהנך מציין ( פיצול של ABC) מצריך יכולת גופנית גבוהה במיוחד. מציע שלאחר 3 ימי אימון תנוח יום אחד, תבצע באותו שבוע עוד שני אימונים ותמשיך בשבוע הבא. קרי: בימי א ב ג יתבצעו אימונים ABC וביום רביעי- מנוחה. יום חמישי תבצע חצי מאימון A וחצי מאימון B. ביום א הנך מתחיל באימון של חלק C , למחרת אימון A, יומיים לאחר מכן אימון B וכך הלאה. למרות זאת חשוב לציין שישנן מספר אפשרויות לתוכנית אימונים לרמת מתקדם (הרמה שהנך נמצא בה) וזו רק אחת מהן.
    במידה והנך יכול להתאמן בשבת אזי, תבצע 5 אימונים בשבוע לפי חלוקה של ABC.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה...

\
    08/01/2010

שלום ד"ר איתי זיו.

אפשר לעשות בשבוע אחד אימון ABCA,בשבוע לאחר ממשיכים ב BCAB וכן הלאה?

תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה..

ד''ר איתי זיו
    10/01/2010

אין בעיה לפצל באופן שציינת. בכל מקרה החשוב מכול הנו מידת ההתקדמות. במידה וישנה הסתגלות טובה לאימון הפיצול מתאים. במידה ולא יש לבחור בצורת אימון אחרת.
    בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו