הטעייה צרכנית בהולמס פלייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטעייה צרכנית בהולמס פלייס
    מרב
    10/01/2010

מתברר כי החברה בהולמס לא לומדים מכל התביעות והטענות הנצברות נגדם. לאחרונה שוכנעתי לעשות מנוי בסניף בגבעתיים אבל מכיוון שנכנסתי לתקופת עומס הודעתי על עצירת המנוי (לכאורה הייתי חכמה להכנס לסוג מנוי שבו אתה (לכאורה) יכול לצאת בכל עת ללא תשלום), אבל אז התברר שלמרות שאת המנוי רכשתי בטלפון - אי אפשר לצאת בטלפון והחברה מצפים שתגיע לסניף כדי לכתוב בקשת סיום מנוי שייכנס לתוקף תוך 30 יום... (אם היה לי זמן וחשק לבוא למועדון הייתי מתאמנת) כלומר - להרשם בטלפון אין בעיה-לצאת בטלפון לא ניתן... וכך הרשת מטרטרת אותי למצב שבו 4 חודשים אני לא מתאמנת אבל כרטיס האשראי מחוייב כל חודש-כרגיל
    העניין היותר חמור הוא שבמקום להעביר העסקה כהוראת קבע כפי שהתחייבו לי הם העבירו אותה לחברת האשראי כעיסקת מוצר (כאילו קניתי וקיבלתי מוצר שאותו אני משלמת בתשלומים) מה שכמובן שקר מכיוון שמדובר בשירות חודשי מתמשך. חברת האשראי הוטעתה ומסרבת לעצור החיובים ואולי בעצם נוח לה לשתף פעולה עם הטעייה צרכנית שכזו. עוד הבדל בעיסקה הוא בכך שעיסקת מוצר (עיסקת תשלומים) בניגוד להוראת קבע גם מורידה לך מראש את כל סכום העיסקה מיתרת האשראי שלך בכרטיס, גם האשראי הזה עולה לך בריביות שאת משלם לחברת האשראי וגם מונעת ממך לעצור את החיוב כפי שאכן ניתן בהוראת קבע ולא ניתן בעיסקת תשלומים...
    בקיצור הטעייה חמורה, שירות איום, יחס מזלזל, קשירה לא הוגנת ולא חכמה של לקוח בכפייה וללא תמורה - אכן אימון לחיים. תלמדו ותזהרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם לי היה סיפור מסריח איתם

תמר
    12/01/2010

אני קניתי מהם עשרה שיעורים פרטיים עם מאמן שבחרתי אחרי שעברתי אצלו שלושה אימוני ניסיון (ניסיתי במקביל עוד שני מדריכים , כמובן ששילמתי על הכל ) .אחרי 3 שיעורים הוא הודיע לי שהוא עוזב את הרשת . כמובן שניסיתי לקבל את הכסף בחזרה אבל כלום , ממש כלום לא עזר .
    הם רשת איומה , מתנהגים כמו מונופול עם שירות לקוחות גרוע . הבעיה היא שבצפון הם הרשת היחידה שנותנת פסיליטיז כמו שצריך ויש להם כמה מדריכי ספינינג מעולים.
    אני מסיימת מנוי אצלם בעוד שלושה חודשים ולא מתכוונת לחדש אותו . ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו