חדר כושר לפני הלימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר כושר לפני הלימודים
    דור
    13/01/2010

שלום רב,
    אני בן 17,
    ישנם ימים אשר אני מתחיל בשעה 11 את בית הספר, רציתי לדעת האם אימון בבוקר בחדר כושר (+מקלחת) יוכל לשפר את היכולות שלי בלימודים לכל אורך היום (עד 8 בערב בערך).

אימון בחדר כושר כולל אירובי וחיטוב באופן כללי (משקולות, בטן, חזה וכ'ו).

יש המון מאמרים על פעיליות ספורטיביות שנותנות הרגשה טובה לכל היום, האם זה מתאים גם ללימודים? אני מפחד להגיע לבית הספר עייף ולא מרוכז בעיקר בתקופת הבגרויות הקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר כושר לפני הלימודים

הוספת תגובה

• לדור

ד''ר איתי זיו
    14/01/2010

מציע כן להתאמן לפני הלימודים. בעיקרון תחושתך אמורה להיות טובה משמעותית במהלך הלימודים. מנגד, חשוב לזכור שאימון ממושך ועצים עלול לגרום לעייפות אחריו למרות התחושה הטובה. ממליץ על אימונים של עד 90 דקות הכוללים גם אימון אירובי וגם אימון אנאירובי.
    חשוב במיוחד הניסוי והטעייה, קרי בצע מספר אימונים וראה איך אתה מרגיש לאחר מכן.
    חשוב במיוחד נושא התזונה. חשוב במיוחד לאכול לפני האימון ולאחריו. התזונה הנה חלק חשוב במיוחד בתהליך השיקום והבנייה מחדש לאחר האימונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו