מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגיני ברכייםיוסף בן אבו14/01/2010
אני מתאמן לצבא.
היו לי כאבי ברכיים פעם ואני פוחד שאני יפצע שוב מתי שהוא אז השאלה שלי האם טוב לשים מגיני ברכיים גם שאין בעיה בברכיים?
האם זה מחליש את השרירים או משהו אחר?אשמח לדעת על מה ששאלתי ואם יש עוד דברים אשמח לשמוע
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר איתי זיו15/01/2010לגבי מגיני ברכייםלעיתים ניתן להמליץ על מגיני ברכיים. חשוב לזכור שיש השפעה על השרירים המייצבים המעורבים בפעילות במקרה זה (מעורבים פחות), כך שלא באופן גורף ממליצים על מגינים אלה. סוגי אימונים פונקציונליים עשויים מאוד לסייע במצבך וחיזוק של שרירי הברך כופפי הברך ופושטי הברך - יתרמו כמובן גם.אם ישנם כאבים מציע לפנות מיידית לפיזיותרפיסט ספורט שיטפל בכך.
לגבי סוג הפעילות שהנך מבצע ממליץ שאת הפעילות האירובית שבה יש IMPACT תבצע על משטחים רכים ולא קשים כגון: אספלט. כמו כן עליך להתאמן עם תוכנית אימונים מסודרת הדרגתית. זו כדאי לעשות עם איש מקצוע.
בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









