מגיני ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגיני ברכיים
    יוסף בן אבו
    14/01/2010

אני מתאמן לצבא.
    היו לי כאבי ברכיים פעם ואני פוחד שאני יפצע שוב מתי שהוא אז השאלה שלי האם טוב לשים מגיני ברכיים גם שאין בעיה בברכיים?
    האם זה מחליש את השרירים או משהו אחר?אשמח לדעת על מה ששאלתי ואם יש עוד דברים אשמח לשמוע
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגיני ברכיים

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר איתי זיו
    15/01/2010

לגבי מגיני ברכייםלעיתים ניתן להמליץ על מגיני ברכיים. חשוב לזכור שיש השפעה על השרירים המייצבים המעורבים בפעילות במקרה זה (מעורבים פחות), כך שלא באופן גורף ממליצים על מגינים אלה. סוגי אימונים פונקציונליים עשויים מאוד לסייע במצבך וחיזוק של שרירי הברך כופפי הברך ופושטי הברך - יתרמו כמובן גם.אם ישנם כאבים מציע לפנות מיידית לפיזיותרפיסט ספורט שיטפל בכך.
    לגבי סוג הפעילות שהנך מבצע ממליץ שאת הפעילות האירובית שבה יש IMPACT תבצע על משטחים רכים ולא קשים כגון: אספלט. כמו כן עליך להתאמן עם תוכנית אימונים מסודרת הדרגתית. זו כדאי לעשות עם איש מקצוע.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו