שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נאור
    06/10/2007

אני לא שמן אבל אני לא כחוש אני מתאמן 9 שנים קראטה ולפני חצי שנה התחלתי מסיבי יותר עם משקולות ראיתי שיפור אבל עכשיו אני רוצה לנפח את השרירים ביידים ולהבליט יותר את הריבועים בבטן והוורידים...
    תודה מקווה שתענה לי מהר
    עוד משהו קטן אם תוכל להגיד לי איזה דברים אכול לפני ואחרי אימון אני יודע שלפני צריך פחמימות ואחרי חלבונים אני רוצה לדעת קצת יותר מפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• ניפוח שרירים

עופר קיס
    06/10/2007

לגבי הגדלת ידיים בצע 2-3 מחזורים של 2 תרגילי ידיים בקושי של 8-10 חזרות(כבד) עם מנוחה של דקה וחצי עד 2 דקות.
    לגבי הבטן תמשיך להוריד אחוזי שומן בהדרגה
    לגבי תזונה 2-3 שעות לפני האימון ארוחה מאוזנת ואחרי האימון עד שעה לאכול ארוחה מאוזנת המכילה פחמימה חלבון ונוזלים. לגבי ההרכב של הארוחה, הכל הולך כל זמן שכמות השומן היא נמוכה יחסית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

נאור
    06/10/2007

לא הבנתי את הקטע של הפחמימה צריך לאכול פחמימה לפני וחלבון אחרי לא?..

אני רוצה להרשם לשייפ שבקריון עכשיו כמה זה עולה בשעות אחה"צ עד - ערב לילד בן 14

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לפעילות

עופר קיס
    07/10/2007

נאור שלום.
    אכול ארוחה מאוזנת של פחמימה וחלבון לפני אימון (2-3 שעות) ושוב ארוחה מאוזנת תוך שעה מסיום אימון.
    לגבי שייפ אינני יודע. תרים אליהם טלפון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו