מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםנאור06/10/2007
אני לא שמן אבל אני לא כחוש אני מתאמן 9 שנים קראטה ולפני חצי שנה התחלתי מסיבי יותר עם משקולות ראיתי שיפור אבל עכשיו אני רוצה לנפח את השרירים ביידים ולהבליט יותר את הריבועים בבטן והוורידים...
תודה מקווה שתענה לי מהר
עוד משהו קטן אם תוכל להגיד לי איזה דברים אכול לפני ואחרי אימון אני יודע שלפני צריך פחמימות ואחרי חלבונים אני רוצה לדעת קצת יותר מפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח שרירים
עופר קיס06/10/2007לגבי הגדלת ידיים בצע 2-3 מחזורים של 2 תרגילי ידיים בקושי של 8-10 חזרות(כבד) עם מנוחה של דקה וחצי עד 2 דקות.
לגבי הבטן תמשיך להוריד אחוזי שומן בהדרגה
לגבי תזונה 2-3 שעות לפני האימון ארוחה מאוזנת ואחרי האימון עד שעה לאכול ארוחה מאוזנת המכילה פחמימה חלבון ונוזלים. לגבי ההרכב של הארוחה, הכל הולך כל זמן שכמות השומן היא נמוכה יחסית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
נאור06/10/2007לא הבנתי את הקטע של הפחמימה צריך לאכול פחמימה לפני וחלבון אחרי לא?..
אני רוצה להרשם לשייפ שבקריון עכשיו כמה זה עולה בשעות אחה"צ עד - ערב לילד בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לפעילות
עופר קיס07/10/2007נאור שלום.
אכול ארוחה מאוזנת של פחמימה וחלבון לפני אימון (2-3 שעות) ושוב ארוחה מאוזנת תוך שעה מסיום אימון.
לגבי שייפ אינני יודע. תרים אליהם טלפון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)