מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסםר סטים לרגליים וחלוקה וקצב עבודהפיתה 318/01/2010
שלום יש לי שני שאלות קצת נתונים לפני
אני בן 23
שוקל 90 קילו
אחוז שומן 10
מיתאמן כ שנתיים וחצי
עכשיו לשאלה הראשונה אני מיתאמן בצורת abc כלומר מפצל את הגוף ל 3 חלקים
ומיתאמן 5 עד 6 פעמים בשבוע
עכשיו אניי עושה כל אימון שריר גדול וקטן
חזה פלוס יד אחורית
גב פלוס יד קדמית
רגליים פלוס כתפיים
ובטן וזוקפי גו מוסיף
עכשיו השאלה הראשונה שלי היא
אני עושה 16 סטים לשרירים גדולים כמו הפקטורליס מייגור והלטיסימוס דורסי
עכשיו השאלה שלי כמה סטים עליי לעשות לרגליים אומרים בין 10 ל 20 ב abc אבל למה לא מחלקים את זה להמסטרינג וקוואדרספס ותאומים בניפרד ומחשיבים את הרגליים כקבוצה כאשר את הבייספס והטרייספס מחשיבים כל שרירי בניפרד
אז בגדול כמה סטים צריך לתת לרגליים ואיך מבצעים את החלוקה
עכשיו השאלה השנייה שלי היא באיזה קצב צריך לעבוד בשלב האקצנטרי של התרגיל עד היום הייתי עובד ממש לאט אבל זה השפיע לי על המשקלים הייתי מוריד בשלב האקצנטרי 4 5 שניות ממש איטי מה הקצב המומלץ לפיתוח גוף כי שמתי לב שכל הבאדי בילדרים עובדים יחסית מהר או קצב בינוני בשביל להעמיס משקלל
תודה מראששש אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
פיתה 318/01/2010בכותרת התכוונתי למיספר סטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)