מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ענית לי.....תאיר18/01/2010
לפני איזה ארבעה ימים בערך שאלתי שאלה ולא ענית לי אז....
אני וחברים שלי מתאמנים כבר הרבה זמן והם כל הזמן אומרים לי שאם אני רוצה שיראו קוביות אז אחרי כל אימון אני צריך לאכול כריך עם גבינה צהובה כי יש בגבינה הצהובה לוקטוז...
הלוקטוז באמת קשור??
ואם כן יש לוקטוז גם בגבינה לבנה ומאכלים חלביים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובהה
פיתה 318/01/2010חחחח את רציני????
אין שום קשר שרירי בטן מחוטבים(קוביות) תלויים באחוז שומן אם לא רואים אצלך סביר להניח שאתה צריך להוריד באחוז שומן תוך כדי תחזק מסת שריר אם יש לך אפשרות שאתה עושה בטן אז לעשות עם משקל ולא 700 חזרות אלא סביבות 15 אפילו פחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי שומן
שי אלנקרי19/01/2010שלום תאיר,
קוביות בבטן קשורות ישירות לאחוז שומן נמוך בגוף ומסת שריר. בשביל לראות קוביות בבטן צריך לכלול 3 דברים:
1. פעילות אירובית- להוצאה אנרגטית, שריפת קלוריות ושומנים
2. תזונה- דגש על סדר בארוחות היום ותפריט מוסדר אישית מדיאטן או דיאטנית קלינית
3. אימון אנאירובי- אימון ממוקד לשרירי הגוף ולשרירי הבטן
לקטוז, המכונה גם סוכר החלב, הוא דו סוכר המורכב מהסוכרים גלוקוז וגלקטוז, הוא מצוי במוצרי בעיקר גבינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)