לא ענית לי.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ענית לי.....
    תאיר
    18/01/2010

לפני איזה ארבעה ימים בערך שאלתי שאלה ולא ענית לי אז....
    אני וחברים שלי מתאמנים כבר הרבה זמן והם כל הזמן אומרים לי שאם אני רוצה שיראו קוביות אז אחרי כל אימון אני צריך לאכול כריך עם גבינה צהובה כי יש בגבינה הצהובה לוקטוז...
    הלוקטוז באמת קשור??
    ואם כן יש לוקטוז גם בגבינה לבנה ומאכלים חלביים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ענית לי.....

הוספת תגובה

• תגובהה

פיתה 3
    18/01/2010

חחחח את רציני????

אין שום קשר שרירי בטן מחוטבים(קוביות) תלויים באחוז שומן אם לא רואים אצלך סביר להניח שאתה צריך להוריד באחוז שומן תוך כדי תחזק מסת שריר אם יש לך אפשרות שאתה עושה בטן אז לעשות עם משקל ולא 700 חזרות אלא סביבות 15 אפילו פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי שומן

שי אלנקרי
    19/01/2010

שלום תאיר,
    קוביות בבטן קשורות ישירות לאחוז שומן נמוך בגוף ומסת שריר. בשביל לראות קוביות בבטן צריך לכלול 3 דברים:
    1. פעילות אירובית- להוצאה אנרגטית, שריפת קלוריות ושומנים
    2. תזונה- דגש על סדר בארוחות היום ותפריט מוסדר אישית מדיאטן או דיאטנית קלינית
    3. אימון אנאירובי- אימון ממוקד לשרירי הגוף ולשרירי הבטן
    לקטוז, המכונה גם סוכר החלב, הוא דו סוכר המורכב מהסוכרים גלוקוז וגלקטוז, הוא מצוי במוצרי בעיקר גבינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו