אימון משקל גוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון משקל גוף..
    איתי
    25/01/2010

שלום אני בן 15 ואני מתאמן בערך חצי שנה בחדר כושר ולפעמים על משקל גוף (מתח , שכיבות שמיכה וכו'..)
    האמת היא שאני לא אוהב להרים משקולות.. מכל מיני סיבותכמו שאמרתי בנוסף למכון אני מוצא לעצמי ''פינת כושר'' עם חברים ומתאמן על : מתח רגיל ( אגודלים כלפיי אחד השני) , מתח יד קדמית (אגודלים כלפיי חוץ), מקבילים , שכיבות שמיכה , ובטן..( אלכסונים,ושחבר דוחף לי את הרגליים ואני צריך לעצור אותם)
    אז מה שאני מבקש זה שמישהו ימליץ לי על עוד דברים שאני יוכל לעשות על משקל גוף חוץ מהדברים שציינתי..יש לי כמה מטרות אבל המטרה העיקרית שלי עכשיו היא להתנפח..ומכיוון שאני לא אוהב להתאמן על משקולות אני רוצה לדעת האם אפשר להתנפח ממשקל גוף..

אם למישהו יש תכנית אימון למשקל גוף לתת לי אני ישמח מאוד
    תודה
    איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון משקל גוף..

הוספת תגובה

• לאיתי

ד''ר איתי זיו
    27/01/2010

העלאת מסת שריר רק באמצעות תרגילים המתבצעים עם משקל גוף קשה יותר לביצוע לעומת אימון משקולות למשל, אך אפשרי. תשומת הלב צריכה להיות ל:
    1. עומס גבוה באימון עצמו. נסה לבצע טווח חזרות של 20-8 במוצע כך שבכל סט של תרגיל מסוים הנך מתקשה במיוחד לבצע את החזרות האחרונות.
    2. בצע תרגילים לגב (מתח9, לחזה (שכיבות סמיכה), לרגליים (סקווט או מכרעים), לידים (שכיבות סמיכה במצב צר) וכדומה. מציע שתבצע בכל אימון התנגדות שכזה 22-24 סטים בממוצמע.
    3. בצע את האימון בימים לא עוקבים.
    4. גוון את התרגילים ומספר החזרות המבוצעים בהם מדי חודש בממוצע.
    5. קצב הביצוע איטי יחסית - כ- 3 שניות לכל חזרה במהלך הסט. אל תבצע מהר מדי.
    6. בתרגילים שהנך מתקשה לבצע ניתן להיעזר בבן זוג לאימון שיסייע לך בשלב הקונצנטרי בתרגיל (לדוגמה - בתרגיל המתח שלב זה הנו העלייה כלפי מעלה) ואתה תבצע את החלק השני בצורה מבוקרת.
    7. הקפד על תזונה העשירה ברכיבי מזון איכותיים שמתאימים לך. מציע להתייעץ עם איש מקצוע בעניין.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו