שוקלת שאיבת שומן בבטן?אבל לפני כן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקלת שאיבת שומן בבטן?אבל לפני כן..
    רעות\אתי
    25/01/2010

אני מוכנה לעשות ה כ ל [כמעט],בכדי לא לעשות שאיבת שומן בבטן אבל לפני כן יש לי שאלה ואשמח אם תענו לי בכנות.
    האם ניתן ל"העלים","למחוק" שומן בבטן עם פעילות גופנית כלשהי?
    המשקל שלי בסדרר,הגוף שלי נראה סבבה אבל השומן שיש לי בבטן מטריף אותי,מקלקל לי מצב רוח וזה מבאס.
    האם ישנה פעילות גופנית אשר יכולה לסייע לי באמת?
    לא מדובר על בטן רצינית אלא על בטנונת אבל מטרידה מאוד
    תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתי

שי אלנקרי
    26/01/2010

שלום אתי,
    אם את אומרת שמדובר רק בבטן קטנה, קשה לי להבין למה את שוקלת שאיבת שומן. פשוט התחילי לעסוק בפעילות גופנית ודאגי להתאמה אישית של תפריט תזונה אישי (דיאטן או דיאטנית קלינית)
    אם מדובר בשומן הרי הוצאה אנרגטית גדולה על הכנסה תביא לבסוף גם לירידה באחוזי השומן בגוף. קשה לומר שזה המקום שממנו כל השומן ירד (אין הרזייה מקומית) אבל חלק יחסי ממנו כן יעלם אם תשלבי בין הפעילות הגופנית לתזונה. אם מדובר בהצטברות של עור כתוצאה מירידה במשקל, אז כאן הבעיה היא אחרת.
    נסי לשלב את הדרך הטבעית כפי שכבר הזכרתי לפני בכלל שאיבת השומן.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון לנפיחות בבטן?

רעות\אתי
    30/01/2010

מבחינת משקל אני בסדר,ומידי ים עוסקת בפעילות גופנית---לא קונקרטית על הבטן.
    השאלה אם כפיפות---מה שאני לא עשיתי עד היום יסייעו לי גם בנפיחות בבטן?
    אני אוכלת המון ירקות ושותה 1.5 ליטר מים ביום מינימום-כנראה מזה יש לי נפיחות רבה בבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

שי אלנקרי
    02/02/2010

כפיפות בטן יסייעו לך לחזק את שרירי הבטן אבל לא בטוח לגבי הנפיחות בבטן. אם הנפיחות מקורה בשומן הבטני אזי יש לשלב תזונה נכונה ופעילות אירובית להגברת ההוצאה האנרגטית ושריפת השומנים.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו