מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגלייםפיתה 326/01/2010
טוב תודה אבל כמה סטים לקוואדרספס וכמה להאמסטרינג וגם לתאומים
בשיטת abc
כאשר כמו שאמרתי רחב גבי וחזה אני עושה 16 סטים
וגם אם אני עובד בשיטת ab כמה סטים לכל אחד מהחלקים שאמרתי 4 ראשי האמסטרינג ותאומים
כשידוע ש ב ab עושים בין 5 ל 10 לכל שריר הכוונה לעשות בין 5 ל 10 4 ראשים וגם להאמסטרינג בין 5 ל 10 וגם לתאומים בין 5 ל 10 או כולם כקבוצה בין 5 ל 10 שאז זה יוצא כבר סביבות 25 30 סטים לרגליים ב ab
שלא נדבר על abc שיוצא באימון סביבות 40 רק לרגליים?
נב איזה קריאטין הכי טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתה 3
ד''ר איתי זיו27/01/2010מציע:
1. במידה והנך מתאמן בתוכנית מפוצלת של AB ממליץ לא לבצע תרגיל ספציפי לקבוצת שרירי השוק. מתאים יותר למתאמנים בתוכניות מפוצלות של ABC ויותר.
2. במידה והנך מפצל ל- ABC בצע 15 סטים בממוצע לרגליים: לדוגמה: סקווט, לחיצת רגליים, פשיטת ברכיים במכונה ייעודית ועלייה על בהונות. את כופפי הברך בצע ביום אחר עם קבוצת שרירים שהנך מקדיש לך פחות. במקרה זה הנך יכול לבצע 8 סטים (בשני תרגילים שונים).
בכל מקרה בתוכניות של AB נבצע עד 10 סטים לרגליים, בתוכניות של ABC- עד 20 סטים לרגליים. יותר מ- 20 סטים מתאים רק למקצוענים המפצלים את גופם ל- 6 (!!!) חלקים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
פיתה 328/01/2010כן אני מיתאמן 6 אימונים בשבוע האמת זה מה שאני עושה אבל לא הייתי בטוח לגבי זה עזרת לי שזה יסתדר לי בראש
אממ אם אפשר עוד שאלה קטנה לגבי שייק חלבון תמיד אומרים לקחת אחרי האימון האם יש משהו בזה שלקחת באמצע האימון יותר טוב לדוגמא אם אני עושה לטיסימוס דורסי ו טרייספס
אז אחרי שאני מסיים לטיסימוס לשתות את השייק לעשות טרייספס ואז לאכול ארוחה טובה עם חלבונים ופחמימות??
או שעדיף אחרי האימון כמו שכולם אומרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
פיתה 328/01/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)