שאלה בקשר למשקולות מתברגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למשקולות מתברגות
    מוטי
    31/01/2010

שלום רב..
    אני נער בן 16
    מטרתי היא לקנות משקולות מתברגות ובכך כאשר אני ארגיש שקל לי לבצע תרגיל עם המשקל הנתון אני אעלה אותו במקצת... האם דבר זה הוא נכון לעשות?
    בנוסף, אני התאמנתי במשך שבועיים בחדר כושר והמאמן לא בנה לי תפריט תזונה האם זה באמת הכרחי? ואם כן על מה יש להקפיד?
    כאשר אני עובד על יד קדמית עם משקולת או על כתפיים או יד אחורית על מה חשוב לשמור בעת ביצוע הפעולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והאם הרמת משקולות לא תזיק לגביהה

מוטי
    01/02/2010

האם הרמת משקולות לא תזיק לגביהה לגדילה ולצמיחה שלי כנער מתגבר????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקולות מתברגות

שי אלנקרי
    02/02/2010

שלום עומר,
    עם משקולות חופשיות ניתן לבצע כמעט כל תרגיל ולכל קבוצות השרירים. מאמן הכושר לא אחראי על תפריט התזונה אלה איש מקצוע כדיאטן או דיאטנית קלינית. יחד עם זאת אני מציע שתבקש ממאמן הכושר שיתאים עבורך תוכנית אימון ספציפית למטרתך וידריך אותך לגבי הפעילות והדגשים המוצעים בעת הרמת משקולות. הרמת משקולות אינה פגועת בגדילה כל עוד התרגילים מבוצעים כהלכה.
    שיהיה בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו