פעילות אירובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות אירובית
    שיר
    01/02/2010

שלום,
    אני בת 32, בריאה ורזה (לא רזונת - אבל רזה מספיק בהחלט).
    במשך שלוש שנים התאמנתי בספינינג בקביעות, בין פעמיים לשלוש בשבוע. בשנה האחרונה - הרביעית, ולקח לי זמן להודות בזה: נמאס לי. לא מספינינג ספציפית - זו עדיין הפעילות הספורטיבית העדיפה עליי - אלא מהפעילות בחדר כושר במסגרת מאורגנת אחרי העבודה בכלל. אם בעבר לא הפריע לי כלל, והלכתי לחדר הכושר בטבעיות גמורה, זה היה חלק מסדר היום שלי, היום אני מגיעה לשם בקושי לצערי. עייפות החומר כנראה, אך לא רק.
    כדי לא "לצאת מהלופ" לגמרי אני מגיעה לספינינג אחת לשבועיים בממוצע (לפעמים אחת לשבוע). מלבד זאת אני חוזרת הביתה מהעבודה ברגל - הליכה מהירה של כ-40-30 דקות - 3 פעמים בשבוע, ובאופן כללי אני עושה הכל ברגל - לא במכוניות, לא במעליות.
    שינויי משקל לא נרשמו אצלי כלל - לא עליתי ולא ירדתי, ואני מקפידה על כך כהרגלי.
    שאלתי היא כזאת: כדי שאפסיק לייסר את עצמי על הספינינג לעת עתה, עד שאחזור אליו (וברור לי שאחזור), אם אעלה את ההליכות שלי ל-30-40 דקות כארבע פעמים בשבוע (ונוסף על כך אלך אחת לשבוע/שבועיים לספינינג בשביל לא לאבד את זה...) - האם זה נחשב כפעילות אירובית מספיקה כדי להישאר בכושר? האם זה נחשב "פעילה"? חשוב לי לשמור על היתרונות שבפעילות אירובית.
    האם יש משהו שישתווה לאימון ספינינג פעמיים-שלוש פעמים בשבוע?

תודה רבה,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות אירובית

הוספת תגובה

• פעילות אירובית

שי אלנקרי
    02/02/2010

שלום שיר,
    בכדי שהפעילות לא תהיה משעממת עלייך להחזיר את המוטיבצייה על ידי גיוון. כדי שתגווני בין שיעורי הסטודיו המוצעים : קיקבוקס, אירובי דאנס, מדרגה ושאר פעילויות המוצעות במועדון. תהיי פתוחה לנסות ולגוון דברים חדשים אולי תתאהבי במשהו חדש וזה יחזיר אותך למסלול. אחת לשבועיים זה לא מספיק.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו