אופני כושר והורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופני כושר והורדה במשקל
    הראל
    02/02/2010

שלום רב,
    אני בן 31 ומשקלי 85 ק"ג, גובה - 1.78.
    אני מעוניין לקבל ייעוץ בנוגע לאימון על אופני כושר. רציתי לדעת מהי התדירות היומית והשבועית וכן דרגת העצימות / קושי שהינכם ממליצים לי על מנת להוריד במשקל (עד למשקל האידיאלי לנתוניי) בדרך הקצרה והיעילה ביותר?

אני שואל זאת לאחר שהתאמנתי כשלוש שבועות ללא תוצאות כלל, ואני מעוניין לשוב להתאמן על פי אופי האימון שגם יניב תוצאות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופני כושר והורדה במשקל

הוספת תגובה

• הערה

הראל
    02/02/2010

חשוב לי יותר שהאימון יניב תוצאות (ירידה במשקל) בזמן סביר ולאו דווקא בזמן הקצר ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להראל

ד''ר איתי זיו
    03/02/2010

מציע להעלות בהדגרתיות משך הזמן שהנך רוכב ובד בבד את התדירות השבועית. מומלץ שתרכב לאחר כחודשיים פעילות 4 פעמים בשבוע (ניתן גם יותר), חצי שעה בכל פעם.
    עצימות האימון - המדד העיקרי בפעילות אירובית הנו הדופק בעת הפעילות ומידת דינאמיות המאמץ המתייחסת למספר התנועות שהנך מבצע פר דקה . הדבר מוגדר ברכיבה על אופניים כ- RPM . חשוב שיהיה בין 80-50 בממוצע. ניתן בהמשך גם יותר. למותר לציין שבמידה ומספר סיבובי הרגליים נמוך מ- 50 סיכוי נמוך שהדופק יהיה ברמה גבוהה דיה. אגב, בכל האופניים מהשנים האחרונות יש מד סיבובי רגליים.
    הדופק מומלץ שיהיה בין 80_60% בממוצע מדופק מירבי שהנו מוגדר 220 פחות הגיל לגברים ו- 226 פחות הגיל לנשים.
    לגבי ההפחתה במשקל - החשוב מכול אינו רק הפעילות האירובית אלא דווקא מידת הקלוריות הנכנסות לעומת היוצאות. במידה ואלו כמות הקלוריות הנכנסות (נצרכות) גבוהה יותר שום פעילות אירובית לא תתרום להפחתה במשקל.!!!
    מציע להתייעץ עם דיאטן קליני ולבנות תפריט מושכל..
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו