האם אני עושה בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני עושה בסדר?
    יוסי
    10/10/2007

שלום לכם. לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר לכפיפות בטן שהתגלה כדי יעיל. עבדתי איתו כשלושה שבועות (כ-300 - 400 כפיפות ליום, שבעה ימים בשבוע, כ-10 כפיפות בכל סט). לצערי, הפסקתי את האימון מטעמים שונים וכעת אני רוצה לשוב ולהתאמן.

מה הדרך הנכונה? אציין שאני שוקל כ-75 קילו, הגובה שלי זה 1.85. אני די רזה. כמה כפיפות אני צריך בכל יום, כמה סטים, כמה פעמים בשבוע, והאם כדי להביא לפיתוח השרירים אני צריך לעשות גם שכיבות שמיכה? וכמה?

תודה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני עושה בסדר?

הוספת תגובה

• זהירות - מכשיר בטן

עופר קיס
    12/10/2007

רוב מכשירי הבטן מדמים כפיפת בטן בו הגב מתכופף. כאשר מבצעים את התרגיל הנל מאות פעמים , הדיסק
    בין החוליות נפתח ונסגר מאות פעמים ולאורך הזמן נוצרת שחיקה בדיסק.
    ממליץ לבצע בטן יום כן יום לא עם מגוון תרגילים. אחד ישר. אחד לאלכסונים וכן החזקות סטאטיות
    למשל מצב שכיבת סמיכה למשך 20 שניות בסטים. כדי להקשות ניתן לנתק יד אחת. חשוב לכווץ חזק את הבטן ולהחזיק את האגן ישר במצב נטראלי.
    לגבי שכיבות סמיכה, גם כן מאוד מבורך.יום כן יום לא 3-4 סטים של 20 . גם עובד על חצי גוף עליון וגם על הבטן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו