חגורת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגורת שומן
    שי
    10/02/2010

שלום,
    רציתי להתייעץ איתכם לגבי 2 בעיות
    -כבר שנה וחצי אני מתאמן בחדר כושר ועושה תרגילי בטן
    ועדיין אין תוצאות (קוביות)
    אם אני מכווץ את הבטן אני יכול לראות שיש משהו הבעיה היא השומנים שמעל.

אני לא שמן! בכלל לא, ההפך! אני רזה
    פשוט יש לי כרס קטנה כזאת שלא ניתן לראות את השרירים בגללה

איך אני יכול להסיר את זה? אני מייואש! אני גם לא רוצה לרזות יותר מדי כדי לא להיות שחיף
    אני גם נמוך יחסית 1.68 משקל 62

-עוד שאלה:
    אני אוכל ביום ארוחת בוקר קטנה, צהריים גדולה ובערב אחרי אימון אני מנסה לאכול חלבונים ופחמימות ואולי זה לא טוב כי זאת ארוחה גדולה

השאלה שלי האם עדיף לי לקחת חלבונים באבקה, מאשר לאכול קופסת טונה כל יום
    מה יותר משמין???? מה יותר מזיק?
    הבנתי שלקחת חלבונים זה משמין, אבל האם זה יותר משמין מטונה ופחמיות נוספות ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חגורת שומן

הוספת תגובה

• לשי

ד''ר איתי זיו
    11/02/2010

הערותי...
    1. על מנת שיהיה סיכוי שתבחין בשרירי הבטן... אחוזי השומן בגופך צריכים להיות 11% ואולי אף פחות. משימה לא פשוטה כלל ועיקר. משקלך לא רב אך ייתכן שאחוזי השומן לא.
    2. מציע שתבצע אימונים בהם מפעילים את כל 8 קבוצות השרירים העיקריות בגוף. מספר סטים 27-24 בממוצע, מספר חזרות 15-8 בממוצע. העומס - בהתאמה.
    3. לגבי התזונה - אין צורך להשתמש בתוספי חלבון ושייקים מסוגים שונים. ניתן להסתפק בתזונה מאוזנת ואכילה של 5-4 ארוחות לפחות. בהמשך אפילו - 6.
    4. מציע לגבי התזונה מציע להתייעץ עם איש מקצוע. טונה במים למשך דלה בקלוריות יחסית למזונות חלבוניים רבים.
    5. צריכה של חלבונים צריכה להיות עם פחמימות ולא בלעדיהן.
    6. מציע לבצע מדידות של משקל, מסת השרירים (היקפים) ואחוזי שומן על מנת לאמוד מידת התקדמותך. במידה ואינך מתקדם צריך לבדוק מדוע.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו